Evenimente la Hard Rock Cafe

VINERI, 7 IUNIE, ora 21.00 – KARAOKE STAR
Vara aceasta, la Hard Rock Cafe, marile stele stralucesc ... sub cerul liber! Vino in fiecare seara de vineri la Karaoke Star, pe terasa Hard Rock Cafe, si arata-le prietenilor tai ca si tu esti o stea in devenire! Urca in lumina reflectoarelorsi traieste-ti momentul de glorie interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu, cu trupe si artisti ca: ABBA, AC/DC, Aerosmith, Bob Marley, The Beatles, U2, Queen, Holograf, Michael Jackson, Vama Veche, Robbie Williams, REM si multi altii. Vei pleca nu doar cu o multime de fani, ci si cu premii.
Intrarea este libera.
Rezervari la numarul 021 2066261.
 
 
SAMBATA, 8 IUNIE, ora 22.00 – CONCERT BOGDAN VLADAU

Pe 8 iunie, de la ora 22:00, pe terasa Hard Rock Cafe va avea loc un concert in premiera - Bogdan Vladau si colegii sai de trupa vin sa iti cante live, in aer liber, cover-uri dupa cele mai tari hituri ale tuturor timpurilor, dar si cateva dintre piesele proprii.  
Cu alura de fotomodel si atitudinea unui star, Bogdan Vladau va defila pe catwalk-ul marilor legende ale muzicii, cu piese ca: ”Feel” (Robbie Williams), “Moves like Jagger” (Maroon5), “Light My Fire” (The Doors) sau “Esti asa frumoasa” (Holograf).
 
 
 
Intrarea la concert este libera.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod