Julian M&Veronika isi plimba fanii cu limuzina prin Bucuresti

18 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Julian M&Veronika isi plimba fanii cu limuzina prin Bucuresti
Pentru că prima lor piesă se numeşte „Superstars”, Julian M. şi Veronika dau startul unui concurs, în urma căruia unul dintre fanii lor va câştiga o zi de Superstar.

Acesta va fi plimbat cu limuzina prin Bucureşti, va lua cina la un restaurant exclusivist şi va avea şansa să petreacă o noapte alături de Julian M. şi Veronika într-un club de fiţe din Bucureşti.

„Piesa noastră transmite mesajul că fiecare dintre noi poate deveni Superstar, chiar şi pentru o zi. Cei care vor sa participe la concurs trebuie să acceseze www.julianm.ro şi să ne trimită o poză surprinsă în momentul în care ei s-au simţit ca nişte Superstaruri. Indiferent că fotografia respectivă a fost realizată la birou, într-un oraş din străinătate, la un eveniment monden, la mare sau în vîrful muntelui”, declară Julian M.

Concursul se desfăşoară până pe 15 decembrie, urmând ca pe baza fotografiilor trimise să se aleaga Superstarul.

„Îl invităm pe Superstar sa se distreze alături de noi. Ne vom plimba cu limuzina, ne vom răsfăţa cu delicatese într-un restaurant de lux şi apoi vom petrece până dimineaţa împreună în cel mai tare club din Bucureşti”, spune Veronika.

Julian M şi Veronika formeaza cel mai nou proiect de pe piaţa muzicală românească, cei doi lansând împreună piesa „Superstars”. Julian s-a făcut remarcat ca şi membru al trupei Morandi, în vreme ce Veronika a făcut parte din trupa Wassabi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod