Iulia Albu, fără milă: "Raicu are ținută de secretară"

Fashion editorul a criticat fără menajamente ținuta purtată de vedeta TV la un eveniment. Din două vorbe, ea a desființat alegerea Andreei.

Criticul de modă a spus că Andreea s-a îmbrăcat la Gala Story ca o secretară la birou, ţinuta sa nefiind una potrivită pentru un asemenea eveniment.

"Pantofii sunt ok, deja clasici. Costumaţia pe care a ales-o este mult prea puţin pentru un asemenea eveniment. A primit un premiu pentru stil de viaţă sănătos. Nici nu pot să cred că există o astfel de categorie. Ideea este că ţinuta ei este un pic mai mult decât a unei secretare la birou şi ceva mai puţin decât a unei directoare la birou.

Nota mea pentru ea este de -21", a spus Iulia Albu în emisiunea "Wowbiz", de la Kanal D.

Andreea Raicu pare să fie una dintre "victimele" preferate ale Iuliei Albu. Fosta soţie a lui MIhai Albu a mai criticat+o dur şi în alte ocazii.

În aprilie, Iulia a ironizat-o, într-o postare pe Facebook, pentru că își dă cu părerea despre modă, pe blog. "ȘOC! Încă una care se culcă cititoare de prompter și se trezește designer! Zic să se ia de mână cu Dana Rogoz, altă <<capacitate>> în modă...

Hai, nu, pe bune? :)))))))))))))))))))))))))))) Hai, nu zău, măi Andreea?", a scris Iulia.



După câteva ore, Iulia a scris un alt comentariu, criticând o altă fotografie a Andreei. "O imagine cât 1.000 de cuvinte... printre ele: lipsa de stil, canapea și...".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod