Interviu Tom şi Henry Herbert, DOI FRAŢI ÎN BUCĂTĂRIE

TOM HERBERT

Tom Herbert este brutar la a cincea generație, director în cadrul companiei înființate de familia lui, Hobbs House Bakery, și profesor la școala de artă culinară deschisă de firma lor.
Imediat ce a absolvit cursurile colegiului de specialitate, Tom a câștigat premiul ”Tânărul brutar al anului”. Afacerea familiei, Hobbs House Bakery, a fost prezentată în programul TV al lui Rick Stein, ”Food Heroes”, ca ”Super Food Hero”, fiind în plus inclusă și într-un Top 50 al magazinelor cu produse alimentare, întocmit de The Independent.


Tom este cel mai mare dintre cei șase copii ai familiei și are, la rândul său, patru copii.
Tom și fratele lui s-au bucurat de succes în 2012 cu programul TV și cartea Doi frați în bucătărie. Povestea lor a continuat și în 2013, cu al doilea sezon al seriei TV și o nouă carte, The Fabulous Baker Brothers: Glorious British Grub. BBC4 a produs un documentar despre Tom, cu titlul ”In Search of the Perfect Loaf”. Tânărul scrie cu regularitate pentru publicații pe teme culinare precum revista ”Fire and Knives” și a publicat articole în mai multe ziare.

HENRY HERBERT

Henry Herbert este brutar la a cincea generație, măcelar pasionat de meseria lui, chef și director în cadrul companiei înființate de familia lui, Hobbs House Bakery, precum și profesor la școala de artă culinară deschisă de firma lor.
După ce a absolvit cursurile Colegiului Westminster Catering, Henry a lucrat ca chef principal pentru The Coach and Horses, un pub londonez premiat din zona Clerkenwell.
E pasionat de ingredientele de sezon de bună calitate, alese cu grijă și din surse sigure. Îi place să ”readucă la viață” rețete vechi, căci și-a propus să refacă și să susțină cultura culinară din Marea Britanie.
Henry și fratele lui s-au bucurat de succes în 2012 cu programul TV și cartea Doi frați în bucătărie. Povestea lor a continuat și în 2013, cu al doilea sezon al seriei TV și o nouă carte, The Fabulous Baker Brothers: Glorious British Grub. Henry a participant la competiția BBC2 ”Great British Menu”, scrie cu regularitate pentru diverse publicații pe teme culinare, precum revista ”Fire and Knives”, și a publicat articole în mai multe ziare.

Noua serie va avea premiera pe TLC, miercuri, 4 martie, de la ora 21:00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod