In plina revolta sociala, Catalin Botezatu pleca in Turcia

Desi in Turcia apele sunt tulburi si revoltele sociale au creat o stare de panica iar Ministerul Afecerilor Externe sfatuieste romanii sa nu calatoreasca in aceasta tara in perioada imediat urmatoare, Catalin Botezatu ignora toate aceste avertismente si isi pregateste colectia pentru a pleca in Antalya sa inaugureze Titanic Delux Belek, un hotel nou nout care a fost dat in folosinta in aprilie 2013, si care acum isi celebreaza primul sezon printr-o petrecere fabuloasa.
"Am primit invitatia de a face un show de moda haute couture pe podiumul de spectacol de la acest hotel de lux de la Mr. Peter, un bun amic al meu, acum ceva vreme. Plec cu tot staff-ul din Romania, inclusiv cu cele zece modele care vor defila, e un contract pe care-l onorez de e pace, de-i razboi. Am sunat in Turcia si mi s-a spus ca e totul ok, ca ne vor ridica de la aeroport si vom avea paza pana la hotel, asa ca mamele modelelor, care m-au asaltat cu telefoanele astazi, pot sta linistite, le voi aduce in buna stare acasa.
E o locatie spectaculoasa, o sa am un show impresionant, sunt onorat ca au ales un designer roman, pe mine adica, sa deschid sezonul turistic la acest resort de lux care abia si-a deschis portile. De plecat plecam oricum, nu stiu daca mai reusim sa ne intoarcem, dar nu ramanem rau, Hotelul Titanic Deluxe Belek e o splendoare, are 6 restaurante a la carte (italian, barbeque, pescaresc, turcesc, un restaurantul Privado, pe vapor, 13 baruri, 6 piscine exterioare, cinema, centru SPA & Wellness, lant de magazine, 3 terenuri de fotbal, vreo 8 de tenis...
avem ce face acolo"
, a declarat Catalin Botezatu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod