A avut loc prima editie Special Night Out in Bucuresti

Joi, 30 mai, intre orele 20:00 – 24:00, a avut loc prima editie Special Night Out, la care pasionatii de lux au fost asteptati in trei zone importante din Bucuresti: Calea Victoriei, Calea Dorobantilor si The Grand Avenue, JW Marriott. Aceasta prima editie a reusit sa aduca la un loc 50 de magazine de lux, care au prezentat cele mai elegante si rafinate colectii - fie ca vorbim de fashion, design de interior, obiecte de autor pentru scris, audio-video de lux, bijuterii sau beauty, iar cele mai multe dintre acestea au acordat oferte speciale la anumite produse.
Chiar daca vremea de afara a fost potrivnica (intre orele 20:30 si 22:00 a plouat), din primele estimari, aproximativ 1.000 de vizitatori au trecut pragul celor 50 de magazine partenere. Acest lucru demonstreaza ca piata de lux din România este una cu potential, Special Night Out reusind sa faca un pas important in pozitionarea celor trei zone ca destinatie de shopping de lux.
 
Rezultatele obtinute au confirmat utilitatea unui astfel de proiect pentru zona luxury a Bucurestiului si, totodata, necesitatea desfasurarii lui periodice.
 
In cadrul evenimentului Special Night Out, cumparatorii au fost rasfatati cu acte artistice, consiliere de styling din partea specialistilor, make-up & hair-styling sessions, concerte de muzica live, dar si cu bauturi premium: MARTINI, Evian, Rémy Martin, The Maccallan, Highland Park, Corona Extra si The Famous Grouse.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod