În ediţia din 10 iunie, de la 20:30: Mâine va fi desemnat MasterChef-ul celui de-al patrulea sezon

Mâine, 10 iunie, are loc marea finală a „MasterChef”, cea mai vizionată competiţie culinară din România. Rareş Calotă, Adriana Obrocaru, Anni „Raj Kapoor”, Irina Bucşa şi Jesica Zamfir sunt concurenţii care se luptă pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Ei vor fi provocaţi să gătescă pentru propriile familii, iar, după aceea, primesc proba decisivă: crearea unui meniu care să fie semnătura lor de MasterChef.

În ediţia de mâine, finaliștii vor avea mare surpriză să afle ca vor pregăti masa pentru propriile familii. Însă ceea ce face proba și mai palpitantă este faptul că, în urma unei trageri la sorţi, fiecare concurent va găti pentru una dintre familiile adversarilor săi.

Ultima proba din cel de-al patrulea sezon „MasterChef” îi provoacă pe cei mai buni cinci concurenţi să realizeze propria semnătură de chef. Ei vor crea un meniu cu trei feluri, care prin care să-și demonstreze talentul culinare și abilităţile dobândite de-a lungul acestei competiţii.



La finalul ediţiei de mâine, telespectatorii PRO TV vor afla cine câștigătorul titlului de MasterChef și al marelui premiu în valoare de 50.000 de euro.

“MasterChef“- Prinde gustul competiţiei, numai la PRO TV!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod