Ilinca Vandici, asistenta lui Moprar la Skol Land

Ilinca Vandici a fost cea mai fierbinte prezență a weekendului trecut în Skol Land, centrul distracției și relaxării masculine de la mare. Încurajată de Mihai Morar, aceasta și-a testat abilitățile de asistentă, după ce a învățat tehnici speciale de relaxare a bărbaților de la asistentele Skol.
Ilinca Vandici a fost cea mai fierbinte prezență a weekendului trecut în Skol Land, centrul distracției și relaxării masculine de la mare. Încurajată de Mihai Morar, aceasta și-a testat abilitățile de asistentă, după ce a învățat tehnici speciale de relaxare a bărbaților de la asistentele Skol.

Masajul, oferirea de bere rece și ținuta specială reprezintă calităţile cheie ale unei asistente din Skol Land, calităţi pe care Ilinca şi le-a însuşit cu brio, primind felicitări din partea maestrului ZU.

În Skol Land întregul personal feminin – peste 20 de fete, barmaniţe, dealeri la jocurile de noroc, animatoare şi maseuze, în frunte cu Ilinca Vandici au făcut weekendul bărbaţilor mult mai plăcut.

Bandă sonoră a acestui weekend magic a fost asigurată de Deepside Deejays, băieții animând atmosfera și incitând fetele la dans.

”Dacă aș fi fost bărbat, cu siguranță, mi-aș fi făcut vacanța în Skol Land (râde). Plaja, jocurile, berea și fetele sunt senzaționale. A fost o experiență specială să devin pentru o zi asistentă în Skol Land și m-am simțit foarte bine alături de băieți; sper că și Mihai a avut parte de o sesiune de relaxare pe măsură”, a declarat Ilinca Vandici.

”Ilinca este o prezență de-a dreptul incendiară! Iar cu această ocazie, am descoperit pe propria piele că deține super puteri de relaxare a bărbaților. Dansul, stilul ei incredibil și masajul său mi-au mers direct la suflet. M-am întors mult mai relaxat în București. De-abia aștept weekendul următor să vedem ce vedete vin alături de noi în Skol Land”, a declarat Mihai Morar.

Din 1 iulie, Mamaia găzduieşte Skol Land, locul care oferă atât distracţie la cote maxime, cât şi relaxare completă. Skol Land este localizat în Mamaia Sud, în faţa hotelului Flora. 3.200 de metri pătraţi stau la dispoziţia turiştilor, pentru a se relaxa şi a se bucura de zilele petrecute la mare. Bărbaţii se pot destinde atât cât doresc în stil hawaian, în hamace sau pe zecile de şezlonguri puse la dispoziţia lor.

În fiecare sâmbătă şi duminică, până pe 31 august, iepuraşii Playboy animă atmosfera din Skol Land. În incinta Skol Land există şi zona distracţiei, destinată MC-ilor şi DJ-ilor de la radio ZU, deschisă de joi până duminică. În fiecare weekend, Buzdugan şi Morar sunt responsabili de întreținerea distracției pe plajă.

URBB este unul dintre cei mai mari producători de băuturi de pe piața locală, fiind prezent pe piața berii, a băuturilor răcoritoare şi pe cea a apelor minerale. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv mărci premium: pe piața berii mărcile Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness şi Kilkenny, Granini pe piața băuturilor răcoritoare, precum şi recenta lansată marcă de apă minerală Bilbor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod