Idolul femeilor, Kostas Martakis, face un show incendiar la Tribute Summer Residence din Mamaia!

Mercurul din termometre va atinge cote alarmante duminică seara la Mamaia, cu prilejul concertului pe care celebrul Kostas Martakis îl va susţine la Tribute Summer Residence din Mamaia.

Mercurul din termometre va atinge cote alarmante duminică seara la Mamaia, cu prilejul concertului pe care celebrul Kostas Martakis îl va susţine la Tribute Summer Residence din Mamaia.

Clasat pe locul 5 în topul celor mai sexy bărbaţi din lume şi pe poziţia fruntaşă a celor mai sexy bărbaţi din Europa, grecul Kostas Martakis promite să le impresioneze pe românce cu mişcări din şolduri, piese ritmate şi un show excepţional.

Artistul a mai concertat până acum în Romania şi s-a arătat impresionat de frumuseţea româncelor.

În momentul în care a fost contactat pentru acest concert, Kostas s-a declarat încântat de această propunere declarând că aşteaptă ca o romancă să-i fure inima. Cu toate că este un bărbat curtat, grecul nu şi-a găsit încă jumătatea.

Kostas va ajunge sâmbătă dimineaţa în România şi va concerta duminică seara la Tribute Summer Residence din Mamaia, după ora 23:00, preţul unui bilet fiind de 30 de lei.

Weekendul de 1 mai va rezerva un adevărat maraton de show-uri de excepţie la Tribute Summer Club din Mamaia.
Vineri seara, trupa Vama va susţine un show live, urmând ca seara de sâmbătă să fie animată de trupa Fly Project. Seara de duminică îi aparţine lui Kostas, iar luni seara trupa Holograf promite un concert în faţa a peste 1700 de persoane.

Preţul unui bilet de intrare este de 30 de lei pentru fiecare seară, însă un VIP Pass în valoare de 60 de lei asigură intrarea pentru toate cele patru seri de muzică live.
Nu vor lipsi din programul clubului numerele de dans pregătite de cele mai sexy dansatoare de la Chişinău, alături de seturile lui Dj Dark Angel.

Kostas Martakis a devenit cunoscut odată cu show-ul de televiziune “Dream Show” de pe Alpha TV Grecia, din anul 2006.
Până în prezent, artistul a a lansat trei albume, s-a clasat pe locul doi la selecţia naţională pentru Eurovision în anul 2008 şi a participat anul trecut la varianta greacă a emisiunii “Dansez cu tine”.

La sfârşitul anului trecut, Kostas şi-a lansat cel mai recent album, Entasi, iar cu prilejul concertului de la Mamaia artistul va cânta cele mai noi hituri din cariera lui. Nu vor lipsi din concertul grecului piese precum Loving You, Anatropi, Fila me, Ne.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod