Hugh Jackman, dezvăluire despre boala sa: Am avut patru cancere de piele în ultimele 18 luni

Actorul australian a apărut cu un plasture după una dintre intervenţiile suferite şi a vorbit despre cancerul său de piele, îndemnând oamenii să-şi facă periodic un control


Hugh Jackman fusese la un control medical cu doar o săptămână înainte de apariţia celui de-al treilea cancer, iar medicii i-au spus atunci că era sănătos.

"Cel de-al treilea cancer a crescut într-o singură săptămână şi a fost probabil cel mai mare dintre toate", a spus starul australian.

Deb mi-a spus să merg la medic, pentru a vedea ce se întâmplă cu acea pată de pe nasul meu.
Băiete, câtă dreptate a avut! Aveam carcinom bazocelular
Hugh Jackman
Cu ocazia premierei din China a filmului "X-Men: Days of Future Past", anul trecut, actorul a vorbit despre lupta pe care o duce cu cancerul de piele: "Sunt realist în legătură cu viitorul şi este mai mult decât probabil că voi avea cel puţin încă un cancer de piele, poate chiar mai multe, fapt care nu este deloc neobişnuit pentru un australian, în special pentru unul de origine britanică, crescut în Australia şi care nu-şi aminteşte să-i fi spus cineva vreodată că trebuie să folosească cremă de protecţie solară".

Hugh Jackman spune că face eforturi pentru a-şi menţine o atitudine pozitivă în legătură cu starea sa de sănătate şi că merge cu regularitate la controale medicale.

"Frumuseţea acestui aspect constă în faptul că boala poate fi prevenită.
Trebuie doar să mergi cu regularitate la control. Sunt uneori genul acela de bărbat tipic, puţin cam leneş, care nu se deranja pentru nimic în lume. Însă acum nu mai sunt leneş deloc"
, a adăugat actorul australian.

Carcinomul bazocelular este o formă de cancer de piele care poate fi tratată, precizează Skin Cancer Foundation.

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obţinut un premiu Saturn, în 2001 - şi "Van Helsing", şi romantice - "Australia" (2008).
Actorul a mai putut fi văzut în filme precum "Prestigiul", "Fântâna", "Bomba zilei/ Scoop" şi în filmele din franciza "Wolverine", notează Mediafax.

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar, în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.

Pentru interpretarea din "Mizerabilii" (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA şi recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod