Celebrul Titan the Robot, care a împărțit scena cu Rihanna și Will.i.am, vine la București pentru deschiderea Mega Mall

Cu ocazia lansării, Mega Mall îl aduce la București, în premieră pentru România, pe celebrul Titan the Robot, un concept de divertisment unic în lume. Robotul, care a urcat pe scenă alături de Rihanna și Will.i.am, îi va primi pe vizitatorii Mega Mall cu show-uri și activități speciale de divertisment, în primele patru zile de la lansarea din 14 mai a centrului comercial.

Cu o înălțime de 2,2 metri și o greutate de 47 de kilograme, Titan the Robot este un android controlat electronic. Acesta reprezintă un concept unic de divertisment, folosit la diverse evenimente din întreaga lume, de la petreceri private până la festivaluri și evenimente corporate de amploare.

Datorită mixului unic de comedie, teatru stradal și muzică, robotul reușeste să creeze show-uri de neegalat în lume, accesibile oricărui tip de public, indiferent de vârstă, etnie sau cultură.

Până în present, Titan the Robot a călătorit în peste 25 de țări, printre care SUA, Australia, Dubai, Abu Dhabi, Thailanda, China, Vietnam, Irlanda, Spania sau Franța.

Titan the Robot va ateriza în România pe 11 mai. Dat fiind faptul că acesta este în vizită în România pentru prima oară, iar fanii îl așteaptă cu nerăbdare, robotul va avea o serie de întâlniri cu fanii, cât și interviuri TV.

Dintre acestea, putem enumera: Luni, 11 mai: Ora 12:00 – Universitatea Politehnică, Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică; Ora 16:30 – Cercul Militar Național;  Marți, 12 mai: Ora 12:00 – Colegiul Național “Gheorghe Lazăr” București.

Robotul face ulterior un turneu în țară.

Acesta va ajunge la Brăila Mall între 23 și 24 mai, la City Park Mall Constanța între 28 și 30 mai, la Ploiești Shopping City între 31 mai și 1 iunie, la Shopping City Târgu-Jiu între 3 și 4 iunie și își va încheia călătoria în țară la Shopping City Galaţi, unde va fi prezent între 6 și 7 mai.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod