Horia Brenciu cântă în deschiderea Crizantemei de Aur

21 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Horia Brenciu cântă în deschiderea Crizantemei de Aur
Azi, 28 octombrie, are loc la Târgovişte deschiderea oficială a Festivalului Naţional de Interpretare a Romanţei: Crizantema de Aur. Ajuns la cea de-a 43-a ediţie, cel mai iubit festival dedicat genului de suflet al muzicii româneşti, romanţa, aduce pe scena fostei Cetăţi de Scaun a Ţării Româneşti nume importante ale lumii muzicale româneşti.

În prima seară a festivalului, Horia Brenciu si orchestra lui vor sustine un recital de zile mari.

"Romanţa este un gen muzical aproape de inima familiei mele, a tatălui meu, în special.
De aceea, invitaţia de a susţine un recital la Crizantema de Aur a fost o mare bucurie pentru mine. Pe scena acestui festival au urcat unii dintre cei mai talentaţi şi iubiţi artişti romani precum Ioana Radu, Ileana Sărăroiu, Angela Moldovan sau Gică Petrescu. Eu, alături de orchestra mea am pregătit un moment special de romanţe. Dincolo de piesele cunoscute de pe albumele mele, "35" şi "37", publicul va beneficia şi de nişte surprize special pregătite penru acest eveniment.
Emoţiile mele vor fi extrem de mari pentru ca tatăl meu va fi în sală De fapt, lui îi dedic recitalul nostru din prima seară a festivalului,"
a declarat Horia Brenciu.

La cea de-a 43-a ediţie a Crizantemei de Aur, 22 de participanţi din România şi Republica Moldovă vor încânta spectatorii la concursul de interpretare. La fel ca şi anul trecut, preşedinta juriului este soprana Felicia Filip. Pe lângă spectacolul oferit de concurenţii festivalului, publicul iubitor de frumos va savura în cele 3 zile ale Crizantemei de Aur ceaiul de la ora 5, se va întâlni cu marele artist Stefan Popa Popas şi se va bucura de prestaţiile maeştrilor Constantin Florescu, Bianca Ionescu, Daniela Vladescu şi Florin Georgescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod