Horațiu Mălăele donează un tablou, din prietenie pentru Cami!

Luni seară a fost iarăși agitație la Galeria “Horațiu Mălăele din București. Asta pentru că expoziția “Din prietenie pentru Cami” tocmai luase sfârșit iar tablourile trebuiau luate, împachetate și trimise către noii lor proprietari.

Mare parte din lucrările expuse s-au vândut atât de repede încât nici artistei nu i-a venit a crede. Camelia Rusu, tânăra diagnosticată cu leucemie era toată un zâmbet de fiecare data când auzea de la Eve că “s-a mai vândut încă un tablou”… Asta pentru că știa că fiecare bănuț îi va aduce mai aproape plecarea către operația salvatoare. Cu fiecare tablou, ea câștiga o zi de fericire….

Impresionat fiind de cazul Cameliei dar și de succesul expoziției, nimeni altul decât marele artist Horațiu Mălăele, cel care a pus la dispoziție spațiul galeriei sale pentru vernisaj, a donat una din cele mai dragi lucrări ale lui.

Speră ca suma strânsă din vânzarea tabloului să o aducă pe Camelia cu un pas mai aproape de vindecare.



Personalități ca Dan Teodorescu, Cornel Ilie și Gabriel Maga (trupa Vunk), Lia Bugnar, Leonard Muha, Alexandra Gromik (Amadeus), Nicolai Tand, Ela Crăciun, Tudor Turcu și mulți alții au sprijinit și s-au implicat activ în această expoziție. Totul, din prietenie pentru Cami….

Cele 6 lucrări rămase ale expoziției “Din prietenie pentru Cami” precum și tabloul donat de Horațiu Mălăele se pot licita pe okazii.ro accesând următorul link: http://www.okazii.ro/catalog?user_list=evelinart&sort=timp_ramas_desc.



Susține și tu campania de strângere de fonduri.

Un tablou achiziționat înseamnă o zi în plus de viață pentru Camelia!

Donații pentru Camelia se pot face în următoarele conturi deschise la Raiffeisen Bank:
LEI:   RO98 RZBR 0000 0600 1284 0362
EUR: RO53 RZBR 0000 0600 1497 2844
titular: Rusu Vasile

Mai multe informații despre caz, aici: http://kmy.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod