Givenchy si Douglas te invita sambata 29 septembrie in magazinul Douglas din Baneasa Shopping City pentru a descoperi lumea lui Ricardo Tisci!

Celebrul designer al casei Givenchy a creat in intregime cel mai recent parfum al casei, DAHLIA NOIR, care te asteapta sa-l descoperi intr-o atmosfera speciala, cu sampanie, macarons si multe surprize.
Numele parfumului provine de la o floare imaginara si reflecta universul designerului, o metafora a viziunii lui asupra feminitatii. Special pentru tine, doar in aceasta zi, la cumpararea oricarui produs Givenchy, vei primi cadou o apa de parfum si o apa de toaleta DAHLIA NOIR 5 ml.

Ultima lansare a casei Givenchy, DAHLIA NOIR, este un parfum extrem de senzual, cu aroma unei flori imaginare intr-un amestec de mister, delicatete, umbra si lumina, pericol si feminitate.

Aromele sale de mandarin, lamaie, piersica, petale de trandafir, condimentate cu piper roz, chihlimbar si vanilie  iti vor da dependenta! Douglas celebreaza DAHLIA NOIR, chintesenta stilului Givenchy!

Te asteptam, sambata 29 septembrie, in magazinul Douglas din Baneasa Shopping City sa descoperi noua enigma a feminitatii, DAHLIA NOIR!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod