„Frumusețea ta e prețioasă” în farmaciile Santefarm!

Răsfață-te cu produsele dermato-cosmetice preferate și ai cadou bijuterii din argint cu cristale Swarovsky, lucrate manual!

Răsfață-te cu produsele dermato-cosmetice preferate și ai cadou bijuterii din argint cu cristale Swarovsky, lucrate manual!

În perioada 1 martie - 30 aprilie 2012, vino în farmaciile Santefarm și bucură-te de o primăvară plină de culoare! În cadrul campaniei „Frumusețea ta e prețioasă”, la achiziționarea de produse dermato-cosmetice din farmaciille Santefarm, primești cadou un set de bijuterii rafinate, create de către designerii Crystal-Fashion®, partener Swarovsky.

Campania Santefarm urmărește să îmbine frumusețea cu sănătatea și premiază femeile cărora le place să aibă grijă de ele. Cumpără produse dermato-cosmetice în valoare de 190 de lei și ai cadou un set de cercei sau un pandantiv cu cristale Swarovsky la alegere. La atingerea pragului de 270 de lei, primești un set de bijuterii format din pandantiv și cercei. Bijuteriile sunt lucrate manual, din argint și cristale Swarovsky certificate.

„Prin această campanie dorim să fim alături de femeile care vor să-și păstreze și să-și îmbunătățească starea de sănătate și în același timp să fie atente la frumusețe. Ne bucurăm că avem ocazia de a oferi clientelor noastre cadouri prețioase, alături de produse dermato-cosmetice de cea mai bună calitate și sperăm ca inițiativa noastră să aducă bucurie unui număr cât mai mare de persoane”, a declarat Elena Pop, Director General Santefarm. 

Pentru a participa la campanie, poți alege orice produs dermato-cosmetic disponibil în farmacii.

Campania este valabilă în toate farmaciile Santefarm, în limita stocului. 

Brandurile partenere ale campaniei Santefarm sunt: Vichy, Avene, Iwostin, Ducray și Klorane.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod