„Freedom JAZZ la Vama Veche” - Delicatețuri pentru urechile fine

Organizatorii Freedom Jazz la Vama Veche, eveniment care se va desfășura în perioada 19-21 iulie, au intrat in linie dreapta cu pregătirile pentru cele trei zile de festival.
Organizatorii Freedom Jazz la Vama Veche, eveniment care se va desfășura în perioada 19-21 iulie, au intrat in linie dreapta cu pregătirile pentru cele trei zile de festival.

Echipele tehnice ale starurilor internaționale vor sosi la Vama Veche încă din data de 18 iulie, pentru a verifica scenotehnica, spațiile de cazare și cabinele pentru artiști.

Festivalul va avea loc în complexul Marina Park, aflat la intrarea în Vama Veche, pe un platou de aproximativ 15.000 de metri pătrați.
Artiștii străini vor fi cazați la Cocor Spa Hotel, în Neptun - Olimp.

În această perioadă sunt puse la punct ultimele detalii pentru cele trei zile în care muzica bună va fi asigurată de cele mai importante nume ale jazz-ului românesc și mondial, iar la distracție va contribui, cu moderație, și vinul lui Dinescu. «Vinul lui Dinescu » va fi vinul oficial oferit artiștilor străini (care au solicitat la masă vinuri românești), dar va fi accesibil și spectatorilor, la un preț modic de numai 5 lei.
Au fost stabiliți prezentatorii celor trei zile de festival: Florian Lungu, Mike Godoroja și, în premieră în rol de gazdă a unui festival de jazz, Cătălin Ștefănescu.

Biletele pentru Freedom Jazz Festival se gasesc la  Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturești, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Unirea Shopping Center (parter), Librăriile Adevărul, Libraria Mihai Eminescu și online pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro si pe www.bilete.ro sau în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro.


Pretul unui bilet este de 40 de roni pentru accesul zilnic sau 90 de roni pentru un abonament. Organizatorii le oferă spectatorilor care își cumpără abonamente pentru cele 3 zile de festival, locuri de campare în incinta Marina Park, la un preț de 15 lei/zi de persoană.

Rezervările se pot face pe www.marinapark.ro, începand cu 9 iulie, pe baza abonamentului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod