"Francii vorbesc"! Aurelian Temisan face “bascalie” de francul elvetian

Solistul Aurelian Temisan este unul dintre multii romani care au fost prinsi pe picior gresit atunci cand cursul francul elvetian a crescut alarmant. El se numara printre romanii “impovarati” de un credit bancar dupa ce a luat un imprumut in franci elvetieni, intrucat si-a dorit sa se mute intr-o casa mai spatioasa. Chiar daca inceputul anului a fost unul dificil pentru artist, acesta confrutandu-se cu mai multe probleme de natura personala, el si-a gasit totusi forta interioara sa treaca peste aceste momente si sa abordeze situatia cu o doza de optimism.
Aflat la repetitii, Aurelian Temisan a fost provocat de band-ul alaturi de care canta, The Funk Society sa dea o alta turnura melodiei “Banii” a trupei Partizan. Cu un pic de umor si spontaneitate, Aurelian a transformat versurile intr-o “bascalie” muzicala adresata cresterii cursului leu-franc, dovedind ca nu este atat de afectat aceasta situatie pe cat se crede. Odata ce atmosfera s-a incins, totul s-a transformat intr-o ‘’lupta muzicala”, in care Aurelian Temisan si The Funk Society si-au amintit o alta piesa romaneasca cu referiri amuzante la ceea ce ne preocupa pe toti in aceste zile… banii!    

Iar daca nu l-ati auzit niciodata pe Aurelian Temisan cantand rock, el ar putea participa linistit ca si concurrent in emisiunea “Te cunosc de Undeva”, unde l-ar putea personifica pe Dan Bittman.
Da click pe filmul de mai jos, sa il auzi cum canta o celebra melodie a trupei Holograf, in varianta 2015: “Francii vorbesc”!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod