Fetele de la Amadeus, superbe in ii romanesti! Uite cum au impresionat la un vernisaj!

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis, cele patru fete din trupa Amadeus, au sustinut un recital cu totul inedit in cadrul vernisajului “Arta de misca”, desfasurat intr-o galerie de arta din centrul Bucurestiului.

Cu aceasta ocazie, frumoasele artiste au ales sa inlocuiasca rochiile elegante cu care si-au obisnuit publicul cu tinute cu puternice influente traditionale romanesti. Mai exact, au purtat ii pe care le-au mixat cu pantaloni sau fuste din piele.

Astfel costumate, au sustinut un recital live in care au interpretat atat noua lor piesa. Unstoppable, cat si melodia pe care Andreea Runceanu a lansat-o ca artist solo, “Mandra ca sunt romanca”, avand-o ca backing vocal pe Bianca Gavrilescu, noua componenta a trupei, fosta Top Model Romania.

“Iile dateaza de mai bine de cinci decenii, iar stilingul tinutelor a fost asigurat chiar de Patricia, colega noastra.

A fost pentru prima data cand am cantat aceasta piesa ‘Mandra ca sunt romanca’  alaturi de colegele mele. A fost un moment emotionant pentru mine pentru ca inseamna foarte mult sa am sustinerea lor”, a declarat Andreea Runceanu.

Gestul artistelor de a purta ii romanesti a fost salutat de sute de romani de peste hotare, dar si de admiratori de-ai lor din America si Asia care le urmaresc pagina de Facebook.

Vernisajul a inclus o expozitie concept de fotografie Cristina Grama si echipa Fason, precum si o expozitie a  sculptorului Catalin Geana.

 

Lyric video: http://www.youtube.com/watch?v=G74c8j-qZ7w&feature=youtu.be

Making of: http://www.youtube.com/watch?v=hITD5YuD_SM&feature=youtu.be

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod