Evenimente noi la Hard Rock Cafe

12 OCTOMBRIE, ORA 22.00 – CONCERT NICO & BAND

Si anul acesta, Hard Rock Cafe Bucuresti, impreuna cu AVON Romania, vor organiza un concert caritabil in cadrul campaniei internationale PINKTOBER, eveniment menit sa atraga atentia asupra importantei consultului medical de specialitate si a prevenirii riscului de imbolnavire de cancer mamar. Concertul va avea loc pe 12 octombrie, de la ora 21:00 si o va avea ca invitata pe Nico, alaturi de trupa ei.

Incasarile obtinute din vanzarea biletelor de intrare vor fi donate Asociatiei Bolnavilor de Cancer “Phoenix”.

Pretul unui bilet este de 25 RON.

Luna octombrie este marcata in reteaua Hard Rock International de PINKTOBER - campania de prevenire si combatere a cancerului la san, afectiune clasata pe locul doi in lume in randul celor mai raspandite forme de cancer, dupa cel pulmonar. Evenimentul este sustinut de AVON Romania, companie care in ultimii 10 ani a finantat proiecte pentru depistarea si tratarea cancerului la san si a oferit donatii de peste 2 milioane de dolari in beneficiul spitalelor importante din toata tara.

Participantii la evenimentul de la Hard Rock Cafe vor avea parte nu doar de un concert live de exceptie, sustinut una dintre cele mai apreciate voci feminine ale momentului, ci si de posibilitatea de a cumpara unul dintre tricourile seriei limitate PINKTOBER, create special pentru aceasta campanie.


13 OCTOMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT CAMPANIA 7

O aparitie noua si spectaculoasa pe scena muzicii te invita la un concert unplugged cu un repertoriu de senzatie! Compania 7, una dintre cele mai talentate trupe de coveruri, te asteapta pe 13 octombrie la Hard Rock Cafe cu un show inedit, in care vor fi imbinate momente de improvizatie, cu muzica acustica si cover-uri dupa piese romanesti si internationale, dintr-o gama variata de stiluri.

Pentru concertul de sambata seara, Marcel Lovin, Cristina Karamarcu, Mihai Grigoras si Andrei Radu ti-au pregatit cateva dintre piesele lor, precum Be a Star, cat si unele dintre cele mai mari hituri ale ultimelor generatii:  Crazy little thing called love (Queen), At Last (Etta James), Valerie (Amy Winehouse), Grenade (Bruno Mars), What goes around comes around (Justin Timberlake) sau Bad Romance (Lady Gaga).

Biletele la concert sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 25 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod