Evan Rachel Wood a născut un băieţel

Actriţa americană a adus pe lume un băieţel, în urmă cu câteva zile. Informaţia a fost confirmată de agentul de presă al actriţei. "Atât părinţii, cât şi bebeluşul se simt foarte bine", a adăugat acesta, informează site-ul revistei People.
Deocamdată nu sunt cunoscute data naşterii şi prenumele bebeluşului.

Evan Rachel Wood şi Jamie Bell, care s-au logodit în 2010, s-au căsătorit în octombrie 2012. Actriţa a anunţat că era însărcinată în luna ianuarie.

În vârstă de 26 de ani, Evan Rachel Wood are o relaţie cu Jamie Bell, în vârstă de 27 de ani, din 2005. Cei doi s-au cunoscut în timp ce filmau pentru trupa Green Day videoclipul piesei "Wake Me Up When September Ends" şi, deşi şi-au făcut cu acea ocazie tatuaje identice, s-au despărţit după un an.

Cei doi şi-au reluat relaţia în 2010, după ce Evan Rachel Wood a rupt logodna cu rockerul Marilyn Manson, notează Mediafax.

Actriţa şi cântăreaţa Evan Rachel Wood, fost copil-actor la Hollywood, a fost nominalizată la Globul de Aur pentru rolul ei din filmul "Thirteen" din 2003.
Ulterior, ea s-a remarcat în seriale precum "True Blood" şi Mildred Pierce", pentru care a fost nominalizată la premiile Emmy şi Globul de Aur, dar şi în filmul "Ziua trădătorilor/ The Ides of March".

Actorul britanic Jamie Bell s-a remarcat în filmele "Billy Elliot" (2000), "King Kong" (2005), "Jumper" (2008) şi "The Adventurs of Tintin" (2011).


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod