Etiquette by Dana Savuica - Guest Star in magazinele MOA

Brandul autohton , Etiquette by Dana Savuica, este acum prezent in reteaua de magazine MOA, cu o colectie de bijuterii seducatoare , sic si rafinate, lucrate manual cu cristale si perle Swarovski, pietre ca Onyx sau bazalt, perle de cultura, montate pe fir argintat si impletitura din piele. Propunerea a venit din partea companiei MOA Franta pentru un parteneriat ce se doreste a fi de lunga durata, dupa un focus group realizat in randul publicului tinta care a pus in top ca si preferinta a unei vedete autohtone pe Dana Savuica. 
 
MOA este brand-ul de moda pariziana care propune tuturor femeilor cele mai noi tendinte ale momentului la preturi atractive ! Forta conceptului  MOA  se bazeaza pe stilistii lor veniti din toate colturile globului care calatoresc peste tot in lume ! Acestia creeaza colectii originale, bogate si variate  care se schimba in fiecare luna si tin pasul cu cele mai hot tendinte in materie de moda !

MOA, créateur d’accessoires  este un brand francez de accesorii de moda in continua expansiune in FRANTA si la nivel international, care face parte din grupul ETAM si care  a devenit in ultimul timp un actor important in industria de accesorii si fashion din intreaga lume : Franta, Italia, Spania, China, Maroc, Emiratele Arabe,QUATAR , Liban, Kuwait, Bahrein, Guadeloupe, Martinique,  Ile de la Réunion…

Astazi, MOA are peste 350 de magazine (in direct, afiliati, francize, shop in shop sau corenrs)  in peste 10 tari  ale globului si planuri de extindere pe masura.
Cheia succesului sta in echilibrul perfect dintre calitate, designul mai mult decat atragator si pretul accesibil tuturor. Practic, la MOA tii pasul cu moda, poti fi in fiecare zi alta, fara efecte naucitoare asupra bugetului tau. MOA vizeaza categorii de target feminin diferite: atat mama cat si fiica isi gasesc fericirea in magazinele noastre. Dealtfel sloganul nostru este “All you need is...MOA”. 
 
Prezent de cativa ani si pe piata romaneasca, brandul MOA este in plina dezvoltare si a deschis recent cel de-al 7 lea sau magazin in Piata Romana, fiind decorat dupa ultimul concept al brandului, cu mobilier stilish, un nou logo creativ, simplu si modern  in acelasi timp. Prin urmare orice fashionista nu poate sa rateze  vizitarea acestui  flagship store  la Bucuresti si care va avea ca Guest Star  colectia de bijuterii cu Swarovski elements, Etiquette by Dana Savuica, conceputa special pentru MOA, colectie ca va fi disponibila si in MOA AFI Palace Cotroceni.

Fie ca este casual, city trendy sau funny, femeia MOA este mai intai de toate plina de originalitate si fantezie.
 
Valorile MOA :
1)    Armonie : brandul MOA ghideaza femeile dupa tendintele modei si le permite in acelasi timp sa ramana in acord cu personalitatea lor.Accesoriile MOA va pun in valoare indiferent de varsta !
2)    Tendinte : un strop de fashion si de fantezie, pentru a inveseli cotidianul !
3)    Feminitate : o marca naturala pentru femei elegante si rafinate !
4)    Bucuria de a trai :originalitate si lejeritate pentru o senzatie de libertate !
 
Colectia de vara 2013 abordeaza 5 teme : Cool Aztec, Tropical Jungle, Coachella , Fresh Pastel, Ocean Blue.
 Fiecare tema va seduce prin culori, diversitate, originalitate si calitate :  genti, portofele, bijuterii, curele, palarii, esarfe, incaltaminte, accesorii de par, accesorii destinate sezonului estival (papuci de plaja, ochelari de soare), gadget-uri, etc.
 
«  Pentru mine,  Femeia MOA este o femeie plina de originalitate, de atitudine si are alura ! MOA nu este numai  un brand,  ci o stare de spirit tocmai de aceea am considerat ca este exact locul pentru mine. Am conceput o linie de bijuterii in spiritul celor cinci valori MOA si pe cele cinci teme propuse de catre designerii lor pentru colectia 2013. Fiecare bijuterie este lucrata manual, cu cea mai mare atentie la detalii. Am fost magulita sa fiu acceptata in familia MOA si onorata ca publicul feminin doreste sa poarte semnatura mea.
» declara Dana Savuica.
1 din 12

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eli pe 2 Iul 2013, 22:30
    Superbe

    Imi place mult colectia de bijuterii. Pacat ca este doar in Bucuresti, noi cei din provincie putem privi doar pozele :(

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod