Ellie White si-a botezat fetita

Ellie White si-a botezat fetita ieri la Brasov, orasul pe care il considera a doua casa. Artista si logodnicul ei, managerul Doru Tinca, au crestinat-o pe micuta Alexis Maria la biserica Sf. Paraschiva, apoi, alaturi de peste 100 de invitati, au petrecut la Kronwell Hotel.
Ellie White si logodnicul ei, Doru Tinca, au organizat un botez de neuitat ieri la Brasov. Fiica lor, Alexis Maria, a fost crestinata la biserica Sf. Paraschiva. La ceremonia, ce a inceput la ora 13, au luat parte rudele si prietenii apropiati, precum si cele trei perechi de nasi: stilista Maria Andrei, alaturi de sotul ei, Paul Renaud, un cuplu de prieteni din copilarie ai artistei si Nicolae Rotaru de la Touch Communications.

Alexis Maria s-a dovedit a fi foarte activa, plangand atat inainte de a fi imbaiata in cristelnita, cat si dupa aceea.
Fratiorul ei mai mare, Mihai, in varsta de doi ani si jumatate, i-a induiosat pe toti invitatii cand a inceput sa strige „Nu plange, Maria!”.

Alexis Maria a primit din partea nasilor un trusou superb, de la Anne Bebe, compus din prosop, fase, sapun, sticluta cu mir, rochita tip tutu, pampon, hainuta de imitatie de blanita si pantofiori.

Petrecerea a avut loc la hotelul Kronwell din Brasov. Peste 100 de invitati au luat parte la un eveniment organizat chiar de logodnicul artistei, Doru Tinca, cu mult bun gust. Sala a fost decorata respectand tematica Minnie Mouse.
De altfel, atat micuta Alexis Maria, cat si mama ei, Ellie White, au purtat vestimentatii ce amintesc de personajul Walt Disney, realizate de designerul Ana Novic.

Meniul a fost unul bogat, pentru toate gusturile. A inclus preparate din patru bucatarii internationale, iar candybar-ul a fost unul pe cat de atractiv, pe atat de delicios.

Mihai, baiatul cel mare al artistei, in varsta de 2 ani si jumatate, s-a jucat pe toata durata petrecerii, in sala, alaturi de alti copii, alergand pe ringul de dans si aratandu-se impresionat de efectele speciale sub forma de fum.

Mihai a avut parte, de altfel, si de o mare surpriza.
Inainte de a cobori la petrecere, in apartamentul inchiriat la hotel, in care se afla, au intrat doi roboti din renumita serie Transformers, surpriza nasului Nicolae Rotaru, cu ajutorul celor de la Hasbro Romania. Mihai a fost extrem de fericit sa ii intalneasca pe cei doi roboti, i-a imbratisat, a vobit cu ei si s-au fotografiat impreuna.

Micuta Alexis Maria, pe cat de agitata a fost la biserica, pe atat de cuminte a fost la petrecere. Fetita a stat linistita in bratele mamei sale, dar si ale invitatilor care si-au dorit o fotografie alaturi de ea.

Printre invitati s-au aflat si fashion bloggerul Carmen Negoita.

Invitatii au dansat pe muzica pusa, in prealabil, de DJ, iar apoi pe ritmurile pieselor cantate live chiar de Ellie White, alaturi de bandul lui Anthony Icuagu, cunoscut publicului de la „Vocea Romaniei”, cu care aceasta colaboreaza pentru show-urile de acest tip.

 
Foto: www.agentiadepresamondena.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod