Ellie White, show senzațional cu roboți SF și un fost dansator Chippendales! Artista ia cu asalt Europa si Emiratele Arabe!

După câteva luni de muncă asiduă, Ellie White lansează un nou concept de show, în premieră pentru România. Artista și-a mărit echipa cu care evoluează pe scenă și a inventat un nou tip de spectacol ce va avea cu siguranță impact atât în rândul fanilor ei, copii și adulți deopotrivă.
Ellie White a îmbinat proiectul internațional Invaders Team, creat de Luciano Sultan, cu propriul show coregrafic. Rezultatul este uimitor. Artista cântă live și dansează pe scenă alături de roboți și cyborgi, personaje desprinse parcă din filmele SF. Roboții sunt confecționați din aliaje folosite în filmele SF și sunt aduși în România direct de la Hollywood. 

Artista are parte de o coregrafie specială, fiind înconjurată de dansatori profesioniști, și îl va avea alături chiar și pe Jelani, un fost dansator al celebrei trupe americane Chippendales, cel care își spune în prezent MC Cyborg.
 
 
 
“Lucrăm de câteva luni la acest proiect.
Show-ul va deveni din ce în ce mai complex. Pregătim un spectacol unic în România. Vom avea peste 20 de roboți în același timp pe scenă. Toate costumele sunt unicat, făcute special pentru noi, lucrate manual în atelier cu materiale folosite în mod normal în filmele SF. Acolo unde condițiile tehnice ne vor permite, vom pune în scenă show-ul complet, cu 25 de persoane pe scenă
”, declară Ellie White.
 
 

Ellie White pregătește pentru această vară lansarea unui nou single, o colaborare cu un artist portughez. 
 
 

Show-ul spectaculos conceput de Ellie White este deja cerut peste hotare.
Artista a susținut un astfel de concert în Bulgaria și urmează să cânte în Dubai și Ibiza, fiind cel mai nou trend în materie de show de club în Europa. 
 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod