Ellie White s-a îngrăşat doar 10 kilograme în timpul sarcinii! “Nu mi-am schimbat garderoba!”

Ellie White se pregăteşte să intre în luna a noua a sarcinii şi poate fi considerată o femeie norocoasă. Artista nu s-a îngrăşat foarte mult în această perioadă. Prin urmare, nu a fost nevoită să îşi schimbe radical garderoba şi să cheltuiască mulţi bani pe haine.

Ellie spune că s-a limitat doar la câteva salopete şi maieuri largi. “Nu am cumpărat foarte multe ţinute pentru că nu m-am îngrăşat foarte tare. Am luat totuşi câteva salopete frumoase şi nişte maieuri pe care le-am găsit la mall-uri în Bucureşti şi în străinătate. În rest îmi vin şi rochiţele din material supraelastic, dar şi gecile de toamnă”, declară artista.

Ellie White spune că nu s-a îngrăşat foarte mult în această perioadă pentru că a avut un regim alimentar echilibrat.

“Sunt foarte bine, cel puţin aşa îmi spune doamna doctor. Nu m-am îngrăşat foarte mult. În opt luni am luat în jur de 10 kilograme. Am grijă la ceea ce mănânc. Până în luna a şaptea am reuşit să fac şi sport mai mult, iar acum fac plimbări lungi şi în continuare am grijă la ce mănânc“, declară artista.

Ellie White va naşte la începutul lunii decembrie. Solista, logodită cu managerul ei, Doru Tinca,  va aduce pe lume un băieţel.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod