DJ Wanda, iubita lui Mickey, de Halloween!

Dj Wanda a fost sufletul primei mari petreceri de Halloween din București. Vineri seara, în parcul de distracții Zorky’s Planet din AFI Palace Cotroceni, DJ-ița s-a costumat în Minnie Mouse, iubita lui Mickey Mouse, purtând o rochie roșie scurtă cu buline albe, iar pe cap, o fundă din același material și chiar urechi de șoricel.
Vedeta a făcut furori printre cei peste 100 de copii prezenți la petrecere. DJ Wanda a mixat hituri perfecte pentru o seară de Halloween, printre care și „Dead Man Walking” al lui Smiley. Micuții au fost în extaz, mai ales atunci când Wanda a coborât de pe scenă și a dansat alături de ei.

Vedeta a avut doi asistenți de nădejde pe toată durata evenimentului: o fantomă și un zombie. Aceștia s-au dovedit foarte iscusiți la dans, făcând mișcări care mai de care mai elaborate.
DJ Wanda a dansat cu ei chiar și tango, cha-cha sau disco, spre încântarea micuților care au încercat să îi imite. În parcul de distracții decorat cu tarantule, pânze de păianjen, lilieci și scheleți, au ajuns și vedete alături de copiii lor.

Iuliana Marciuc a participat la petrecere alături de fiul ei, David, costumat în schelet. Micuțul s-a îndreptat direct spre zona de dans și de jocuri electronice, întrecându-se cu un prieten la împușcat rațe și rechini. Bianca Brad a avut una din rarele sale prezențe la evenimente alături de băiatul ei, Luca.
Puștanul a îmbrăcat un costum de Zoro și s-a pozat cu sabia în mână și cu inconfundabila mască la ochi.

Carmen Negoiță a ajuns la petrecere alături de cei doi copii ai săi, Harry, costumat în pirat, și Ingrid, în prințesă. Octavian Păscuț, alias Mistrețul de la “Cronica Cârcotașilor”, a sosit alături de soție și de băiețelul lor, Alexandru, costumat în pirat. La fel a procedat și Florian Ghimpu, prezentatorul emisiunii “Copiii spun lucruri trăsnite”, de la Prima TV, alături de fetița lui, Maia, deghizată în ursitoare din povești.

Sonia Argint Ionescu, vedeta TVR, a participat la eveniment alături de soțul ei și de cei doi copii ai lor, Marc și Eric, iar cântăreața Sophia alături de fina ei, Maria Sophia Cucoanes, deghizată în Primăvara.
Cu toții au luat parte la o petrecere pe care nu o vor uita prea curând. Micuții s-au bucurat de toate mașinăriile și jocurile de la Zorky’s Planet, au jucat fotbal virtual, au condus mașini de curse în simulatorul 4D, au jucat hockey de masă și au sărit pe trambuline.  Micuții au avut dulciuri la discreție, au dansat alături de DJ Wanda și de ceilalți copii deghizați special pentru Halloween, iar, la final, au făcut câteva ture în celebrul roller coaster din interiorul mall-ului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod