De ce să vii la KIDEX? 398 de premii în valoare totală de peste 8 000 de euro!

24 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
De ce să vii la KIDEX? 398 de premii în valoare totală de peste 8 000 de euro!
Niciodată sărbătorile de iarnă nu au fost mai bogate în tombole, concursuri, premii şi cadouri la KIDEX! De ce să vii iarna această la KIDEX? Simplu: cel mai vesel târg pentru copii te aşteaptă cu 398 de premii în valoare totală de peste 8 000 de euro.
 
Tombola bebeluşului pune la bătaie 248 de cadouri adorabile şi preţioase pentru cei mici, oferite de DHS Baby, Chicco, AAD Total, Loris Baby, Inglesina, Magazinele Z, Vanilla Colours, Art Confex, Mustela şi Fotobebelusi.ro
 
La tombola AVON, ecuaţia frumuseţii este simplă: 1 cadou, la fiecare oră, timp de 4 zile.
În total, 30 de cadouri AVON! Vino la KIDEX şi înscrie-te la Tombolă AVON completând bileţele speciale. Ai şansa să fii unul dintre cei 30 de câştigători!
 
La Tombola Frumuseţii doamnele au prioritate la răsfăţ. Doar la KIDEX puteţi câştiga unul din cele 4 pachete Diamond Lady Studio & SPA, în valoare de 300 de euro fiecare, care conţine: coafat, manichiură, pedichiură, o şedinţa de masaj (de relaxare, limfatic, anticelulitic sau special pentru gravide), o şedinţa liftmassage cu Cellu FACE, un aparat de ultimă generaţie, o şedinţă de Cellu M6 pentru tonifierea corpului şi remodelare corporală.

 
Maratonul cărucioarelor, competiţia făcută special pentru tăticii dornici de distracţie, va aduce celor 2 finalişti, 2 cărucioare ultra-moderne oferite de DHS Baby.  
 
Distracţia şi premiile nu se opresc aici. Pentru gama completă a premiilor intră pe www.kidex.ro
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina pe 18 Feb 2011, 18:55
    CUM VOR FI TRIMISE PREMILE?

    POT CASTIGA DACA POT KUM PRIMESC PREMILE?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod