De 18 ani, Prima TV Crede in tine!

Astazi, pe 17 decembrie, Prima TV implineste 18 ani. Postul TV a aparut in peisajul media autohton pe 17 decembrie 1997 si a difuzat formate internationale, emisiuni-concurs, reality-show-uri, dar si campanii sociale.
La ceas aniversar, vedetele Prima TV si-au amintit de varsta majoratului si le-au impartasit romanilor din experientele lor de viata. „La 18 ani am plecat de acasa si mi-am luat viata in maini. Am stiut ca daca ai curaj poti ajunge acolo unde iti doresti. Mult curaj iti doresc Prima TV si la multi ani!”, a spus Alexandru Constantin.  

18 ani este cea mai frumoasa varsta, pentru ca este singurul moment in viata in care esti si copilul care are curajul sa viseze, dar si adultul care are puterea sa-si transforme visele in realitate. Prima TV, sa traiesti mereu ca la 18 ani!”, a adaugat Ioana Petric.


Daca ar mai avea 18 ani, Andreea Fried ar invata sa nu se mai teama de nereusita, iar Magda Vasiliu si-ar dori sa stie cat de important este sa-ti urmezi visul, sa nu lasi pe nimeni sa-ti stea in cale.
18 ani este varsta tututor posibilitatilor. Cu siguranta as face imposibilul posibil, pentru ca da, orice se poate atunci cand vrei, iar tu trebui sa crezi asta! La multi ani, Prima TV!”, spune Grig Chiroiu.

Prin productii precum “Cronica Carcotasilor”, cea mai premiata emisiune de divertisment, “Trasnitii”, cel mai longeviv sitcom din lume, care anul acesta a intrat in Cartea Recordurilor, dar si “Mondenii”, “Reuniunea de clasa” sau “Megastar”, Prima TV a dus divertismentul la un alt nivel.  Prima TV nu s-a temut niciodata sa prezinte telespectatorilor sai programe noi sau tabu, precum "Big Brother", primul format international realizat in Romania.
De asemenea, emisiunile “Miss fata de la tara” si „M-a facut mama artist”, doua formate 100% romanesti, au fost realizate la Prima TV, iar la scurt timp au devenit formate internationale, fiind achizitionate in mai multe tari din lume.

De altfel, Prima TV este postul care a adus conceptul de reality-show in Romania difuzand emisiuni de succes precum “Schimb de mame”, cel mai urmarit si mai longeviv reality-show, “Super Nanny” sau “Cireasa de pe tort”, desemnat ani la rand “Cel mai bun reality-show” din Romania. Tot la Prima TV, telespectatorii au putut urmari primul serial de televiziune din Romania dupa ’90, “In familie”, dar si prima reality-telenovela, “Iubiri secrete”.
Emisiunea de cultura generala „Vrei sa fii miliardar”, a cucerit rapid publicul din Romania, atat prin format, cat si prin premiile atractive, iar productia „Copiii spun lucruri trasnite“ i-a transformat pe cei mici in adevarate vedete.

In cadrul stirilor Focus, Prima TV a desfasurat nenumarate campanii si a devenit prietenul cel mai bun al romanilor aflati in suferinta. Anul acesta, in cadrul campaniei „Big Build - O casa pentru fiecare”, opt familii si-au indeplinit visul de a avea propriul camin, asa ca de sarbatori vor petrece „Primul Craciun acasa”, alaturi de Prima TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod