Dani Otil: "Neby este ca o pastila de calciu efervescent"

Proiectul Neby se extinde. În aceasta saptamâna, antrenorul de fitness Florin Neby, cunoscut pentru colaborarea pe care o are cu Neatza cu Razvan si Dani dar si pentru rezultatele pe care le obtine cu oamenii in programele lui de antrenament, a pus o noua caramida în proiectul Neby.
Alaturi de prieteni foarte buni, persoane publice precum Dani Otil, Razvan Simion, Vladimir Draghia sau Roxana Ionescu si campionii olimpici Marius Urzica sau Catalina Ponor, sportivul a creionat portretul lui, ca persoana, dar si al activitatii sale. Un scurt metraj captivant, care vorbeste despre tot ce inseamna Neby cu realizarile sale si proiecte de viitor este acum la dispozitia tuturor.

"Florin, pentru noi, este o ca o pastila de calciu efrvescent pe care o pui intr-un pahar cu apa. Daca-l pui intr-un pahar cu apa plata, face ca lucrurile sa se miste acolo si energiile incep sa se amestece. In schimb, daca paharul este cu apa minerala, stiti ce se intampla, nu va mai explic eu. Asadar, pentru noi Florin este o pastila de calciu efervescent cu tot ce inseamna asta... un pic de magneziuc si vitamina B... ceva... un complex de vitamine... multivitamine. Cat despre ce facem noi, impreuna, in emisiunea noastra, va spun asa...
In jurul emisiunii sunt foarte multi oameni care fac sport, cu siguranta sunt foarte multi oameni care fac sport profesionist, sunt foarte multi specialisti, cu Florin am reusit sa vorbim si pe intelesul unora si pe intelesul altora"
, a declarat Dani Otil.

Florin Neby a inceput activitatea la 4 ani cand se uita la filmele cu Van Damme stand in sfoara laterala pe doua scaune, cu garda sus crezand ca in acest fel va ajunge ca renumitul actor. Face sport de cand se stie, a trecut prin campionate nationale si internationale ca membru component al Lotului National de Gimnastica Artistica, pentru ca, in 2007, sa intre in trupa Aeros. Un show comparat de presa international cu al celor de la Cirque du Soleil. "Am avut spectacole in aproape toata Europa, Australia, Hong Kong, in cel putin 12 state din America si bineinteles culminand cu 3 saptamani pe Broadway si aparitii pe prima pagina in renumitul ziar New York Times.
Dupa aceasta perioada, in anul 2009 a inceput sa vina si rodul pe care l-am semanat in atatia ani de rezistenta, la bataile antrenorilor, mersul la antrenament cand ceilalti copii ieseau afara la joaca si binenteles regimul alimentar destul de strict pe care l-am tinut timp de 20 de ani, fiind genul de persoana predispusa sa ia in greutate. Rodul a insemnat o medalie de aur si una de bronz la Campionatul European din 2009 de la Liberec (Cehia), 3 medalii de aur, una de argint si una de bronz la Campionatele  Mondiale de la Rodez (Franta) in 2010 si Sofia (Bulgaria) 2012, totul culminand cu titlul de Maestru Emerit al Sportului. Incepand cu august 2009 am hotarat sa incerc sa-mi impartasesc experienta oamenilor care vin in salile de fitness, cu gandul de a-i ajuta in a-si atinge obiectivele propuse"
, explica sportivul pe site-ul sau http://www.neby.ro.

Ce este Neby?

"Neby este unicul concept de pe piata romaneasca din domeniul fitness-ului ce se adreseaza tuturor categoriilor de oameni prin programe de antrenament de grup si online, pentru orice obiectiv si orice varsta.
Ideea a pornit de la un acronim (NEBY) pe care l-am descoperit cu o parte din echipa mea si a carui litere inseamna “Natural, Energy, Body shape, Younger“. Cu siguranta toate aceste cuvinte se regasesc in activitatile de pe site-ul www.neby.ro, pentru ca de-a lungul timpului am promovat atat ca sportiv, cat si ca trainer exact principiile mentionate mai sus. Neby este un proiect ce are ca obiectiv sa ajunga in viata cat mai multor persoane, asa ca in timp, eu si echipa mea ne-am propus ca sub brandul Neby sa existe cele mai eficiente idei si programe, care sa ajunga la toate categoriile de oameni indiferent de varsta, probleme de sanatate sau obiective. Pe langa programele online pe care le puteti cumpara direct de pe site, aici veti gasi toate informatiile despre activitatea mea, cat si programele de grup pe care le desfasor in diferite locatii din Bucuresti.Trebuie sa spun faptul ca Neby este un concept de antrenament si alimentatie care s-a format in 21 de ani de sport de performanta, concept care aduce rezultatele in vietile oamenilor.
Asa cum probabil v-ati dat seama, www.neby.ro este site-ul ce reprezinta cel mai bine  programele de antrenament si activitatea care se dezvolta in jurul proiectului Neby. Impreuna cu echipa mea, ne-am propus sa fie cel mai eficient mod prin care dumneavoastra puteti obtine rezultate fara sa mai platiti abonamente la salile de sport
", conchide sportivul.

Va invitam pe site-ul antrenorului de fitness: http://www.neby.ro, dar si pe pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/florinnebyconcept
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod