Dana Savuica are emisiune la Giga TV

Dupa o scurta vacanta, cu sarbatorirea Noului An la Berlin si o masina primita de Craciun, inca din primele zile ale anului Dana Savuica a aflat ca noul post Giga TV doreste sa o prezinte ca una dintre vedetele principale ale televiziunii.

Dupa o scurta vacanta, cu sarbatorirea Noului An la Berlin si o masina primita de Craciun, inca din primele zile ale anului Dana Savuica a aflat vestea mare ca noul post Giga TV doreste sa o prezinte ca una dintre vedetele principale ale televiziunii.


Anca Florea, redactor sef la Stiri, a contactat-o pe Dana si i-a cerut sa readuca in atentia publicului telespectator rubricile de shopping pe care le-a prezentat cu succes si o emisiune de info-divertisment, in prime-time.
 
Pe 23 ianuarie, de ziua ei, s-a lansat si postul Giga TV.

Dana Savuica a fost sarbatorita in direct de catre toata familia redactionala, primind urari, flori si un tort cu fructe de padure - dulcele sau preferat. Petrecerea a continuat alaturi de cativa prieteni, avandu-l ca amfitrion pe celebrul saxofonist Toni Ceb.


Pe Dana Savuica o puteti urmari la Giga TV in matinalul de la 6.00-9.00, "Dimineata iti schimba viata", cu rubrica de shopping si life style “By Dana Savuica” iar in fiecare vineri  seara, intre orele 19.00-21.00, cu emisiunea “Etiquette by Dana Savuica”- o emisiune de info-divertisment ce isi propune sa prezinte viata sub toate aspectele ei, avand cate doi invitati si materiale realizate despre stilul de viata cosmopolit intr-o tara plina de surprize.


 
Pe 24 ianuarie, Dana Savuica a lansat cea de-a opta colectie de haine si accesorii “Etiquette by Dana Savuica”, unde in mai putin de cateva ore a avut Sold Out la cateva produse. Colectia a fost vanduta in 10 tari ale Europei de Est.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • jurias pe 3 Feb 2012, 23:39
    no comment

    De asemenea, el (G. Harabagiu) a fost internat într-un centru pentru minori după mai multe fapte de înşelăciune petrecute în 1991. „Dintr-un cupon de abonament cu reducere la săptămânalul Newsweek şi-a făcut ceva care semăna a legitimaţie de presă. Avea 16 ani şi 10 luni şi a reuşit să păcălească aproape toate autorităţile locale, recomandându-se corespondentul pentru Newsweek la Piatra Neamţ. A luat bani, băutură şi ţigări de la mai multe persoane, promiţând inclusiv campanie electorală viceprimarului Mircea Rusu în săptămânalul american“, a declarat Viorel Cosma, ziarist la un cotidian local în acea perioadă………mai urmeaza

    0
    0

  • jusias pe 1 Feb 2012, 22:58
    Dana Savuica compromisa

    Cine este directorul Harabagiu, directorul actual al Danei Savuica ?....„Prin sentinţa penală nr. 34 din 31 martie 1997 a Tribunalului Neamţ s-a dispus condamnarea inculpatului Harabagiu George Norocel la 3 ani închisoare şi 1 an interzicerea drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a şi b Cod penal pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită prevăzută de art. 254 alin. 1 Cod penal, obligarea inculpatului la plata sumei de 300.000 lei către partea civilă A.C., precum şi restituirea către aceeaşi parte civilă a sumei de 700.000 lei ridicată de la inculpat şi consemnată pe recipisă CEC, aflată ca grefa tribunalului...." si asta nu e tot......urmeaza

    0
    0

  • Arcan pe 27 Ian 2012, 11:31
    Parere

    Sunt curios cat va rezista acest post tv.Ce oare altceva ne-ar putea prezenta,decat o fac alte televiziuni?Politica?.......atunci mai bine opriti emisia si nu mai consumeti curentul..........

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod