Dana Argeşan lansează şcoala de make-up

Dana Argeșan lansează VISIO Automake-up, prima scoală de make-up profesionist din România, ce oferă cursuri personalizate de auto-machiaj. Începând cu luna septembrie, oricine poate învăța secretele unui machiaj corect realizat de la unul dintre cei mai buni make-up artiști români. Dana Argesan îți dezvăluie tehnici și trucuri folosite de make-up artiști și le adaptează trăsăturilor tale, pentru ca tu să te poți machia zilnic ca o profesionistă.
Dana Argeșan lansează VISIO Automake-up, prima scoală de make-up profesionist din România, ce oferă cursuri personalizate de auto-machiaj.  Începând cu luna septembrie, oricine poate învăța secretele unui machiaj corect realizat de la unul dintre cei mai buni make-up artiști români. Dana Argesan îți dezvăluie tehnici și trucuri folosite de make-up artiști și le adaptează trăsăturilor tale, pentru ca tu să te poți machia zilnic ca o profesionistă.

În ultimii ani, a crescut tot mai mult interesul acordat imaginii personale în mediul de business și tuturor detaliilor care contribuie la construcția ei, de la îmbrăcăminte, coafură, make-up până la mașina pe care o conducem.

Iar dacă unele lucruri sunt mai ușor de adoptat, atunci când vine vorba de machiaj, este mai greu să adaptăm ultimele tendințe propriilor noastre trăsături. Datorită experienței sale îndelungate ca make-up artist profesionist, Dana Argeșan a observat nevoia clientelor sale pentru un machiaj realizat corect în fiecare zi, și nu doar la ocazii speciale.


„Dacă înainte femeile optau pentru un machiaj profesionist doar la ocazii speciale, în prezent, multe dintre ele își doresc să se poată machia corespunzător în fiecare zi, mai ales dacă vin dintr-un mediu de business în care imaginea este esențială”, povestește Dana Argeșan.

„Fiecare femeie are trăsături unice pe care vrea să și le valorifice prin machiajul feței, dar nu are cunoştinţele necesare; din această dorință a femeilor s-a născut VISIO Automake-up”, adaugă Dana.          

VISIO Automake-up este prima școală de machiaj din România care oferă cursuri personalizate pentru realizarea unui machiaj complet. Cursurile se adresează tuturor femeilor care doresc să învețe să-și realizeze singure un machiaj corect sub directa îndrumare a unuia dintre cei mai buni make-up artiști români. VISIO Automake-up oferă două tipuri de programe: „Visio.
Learn to apply make-up like a make-up artist”, un curs intensiv de auto-machiaj și „Visio. Make-up workshops”, adresat grupurilor corporate.

Cursul de auto-machiaj „Learn to apply make-up like a make-up artist” este format din două module: „Machiajul de zi” și „Machiajul de seară”, fiecare desfășurându-se pe parcursul unei zile, cu un număr de 6 participante. Datorită metodei de lucru aleasă de Dana Argeșan, fiecare cursantă dobândește noțiuni teoretice personalizate și capătă îndemânare în a le pune în aplicare.

Inițial, make-up artistul începe să contureze trăsăturile participantei pe o jumătate de față, iar apoi cursanta, urmărind aceiași pași, completează cealaltă jumătate a feței. Astfel, fiecare din cele 6 participante este atent supravegheată de Dana și primește sfaturi pentru pregatirea tenului, crearea unei baze pentru machiaj, alegerea corectă a produselor în funcție de tipul de ten, alegerea paletei de culori pentru machiaj, produselor și ustensilelor necesare, aplicarea machiajului pas cu pas, crearea și transformarea diferitelor look-uri.


Sfaturile sunt personalizate astfel încât fiecare participantă să învețe trucuri valoroase pentru a-și pune în evidență calitățile și pentru a-și masca defectele.
Fiecare dintre ele va primi și o fișă personalizată cu produsele și etapele de machiaj recomandate exclusiv ei. Participantele pot opta pentru un singur modul la alegere în valoare de 160 de euro sau pot alege pachetul promoţional care conţine ambele module la preţul de 300 de euro. Există şi posibilitatea achiziţionării unui voucher ce poate fi oferit drept cadou.

Workshop-urile de machiaj se adresează exclusiv companiilor care doresc să ofere drept recompense pentru angajați sau parteneri un cadou inedit. Acestea pot fi însoțite de pachete de cazare pentru weekend la Residence Hotels.
De aseamenea, workshop-urile de machiaj pot fi considerate un exercițiu foarte bun de teambuilding, numărul participantelor putând varia de la 10 până la peste 50.


Preţul unui modul începe de la 100 euro, acordându-se reduceri în funcţie de numărul participantelor la workshop. Cursurile de make-up vor fi disponibile începând cu luna septembrie şi vor avea loc în fiecare duminică la Hotel Residence Arc de Triomphe.

Calendarul evenimentelor este disponibil pe site-ul şcolii: www.visiomakeup.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod