Cuptoarele cu autocuratare Electrolux: gateste fara grija murdariei de dupa!

Dupa o cina speciala alaturi de familie, nu ramai doar cu amintiri placute, ci si cu un cuptor plin de ulei si resturi de mancare arsa. Functia de autocuratare a cuptoarelor de la Electrolux iti da o mana de ajutor in indepartarea petelor de pe suprafata acestuia.

Indiferent de tipul de curatare de care dispune cuptorul: pirolitica, catalitica sau cu abur, rezultatele excelente te vor scapa de grija murdariei ce o poti lasa in urma.

Gateste mai des pentru cei dragi

De multe ori ti-ar placea sa iti inviti toti prietenii la masa si sa le pregatesti cele mai gustoase retete.
Insa gandul ca la final cuptorul va ramane plin de pete foarte greu de indepartat te impiedica sa gatesti oricat si oricand ti-ai dori. Noua tehnologie de curatare a cuptoarelor Electrolux te va incuraja sa gatesti mai des pentru cei dragi si sa petreci mai multe clipe frumoase alaturi de acestia.

Curatarea pirolitica – murdaria se transforma in cenusa

Uleiul ars se indeparteaza foarte greu de pe echipamentele de gatit si, daca folosesti detergenti sau bureti abrazivi, poti deteriora cu usurinta suprafata acestora. Functia de autocuratare pirolitica a cuptoarelor Electrolux reuseste sa scoata chiar si cele mai dificile pete, in timp record.

In cadrul procesului de curatare temperatura cuptorului creste pana la 500 de grade, iar resturile de mancare se dizolva si se transforma in cenusa. Tot ce trebuie sa faci apoi este sa stergi interiorul cuptorului cu o laveta umeda. Astfel, scapi de efort, economisesti timp si energie, iar cuptorul tau va arata ca nou mult timp de la cumparare.

Curatarea catalitica – suprafata din email usor de curatat

Cuptoarele Electrolux care dispun de functia catalitica au in interior un strat gros din email, care actioneaza ca un absorbant ce atrage grasimea si murdaria, permitand indepartarea cu usurinta a resturilor de mancare.
Printr-o simpla apasare de buton, chiar si grasimile care se depun in colturile greu accesibile ale cuptorului se scurg, lasand suprafata curata si stralucitoare. De acum, cu cuptorul Electrolux iti poti lasa imaginatia culinara sa se desfasoare, fara sa te mai gandesti la consecinte.

Curatarea cu abur – dizolvarea murdariei cu ajutorul vaporilor

Aburul este cunoscut pentru proprietatile sale benefice atat la gatit, cat si la curatat. Gandit asemenea unui proces de infuzare, prin curatarea cu abur murdaria se dizolva si suprafata cuptorului ramane curata.
In plus, acest proces delicat iti permite sa speli in cuptor, fara sa deteriorezi, chiar si tavile sau alte vase din email. Simplu si rapid!   

Cuptoarele Electrolux cu autocuratare se comercializeaza in magazinele de specialitate la preturi recomandate intre 1.669 lei si 4.999 lei.
1 din 4

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod