Cristi Minculescu şi Iris cântă din nou împreună

După despărţirea din 2012, Iris şi Minculescu vor urca din nou împreună pe scenă


Trupa Iris a apărut în 1976, prima formulă avându-i în componenţă pe Nuţu Olteanu (chitară, vocal), Emil Lechinţeanu (chitară bas) şi Nelu Dumitrescu (baterie). De-a lungul timpului, printre membrii ei s-au numărat nume sonore precum Florin Ochescu, Dan Bitman şi Sorin Chifiriuc. Pe la "Şcoala de rock Iris", aşa cum a fost supranumită, s-au perindat circa 15 instrumentişti şi vocalişti.

Cea mai recentă plecare din formaţie a avut loc în septembrie 2012, când solistul Cristi Minculescu a părăsit trupa, după 32 de ani de activitate, notează agenţia Mediafax.

După ce a anunţat ca părăseşte definitiv grupul alături de care a cunoscut consacrarea deplină, Cristi Minculescu, vocea care a dat marca inconfundabilă a trupei Iris, s-a stabilit în Germania, la Regensburg, împreună cu familia, şi a comunicat public, în repetate rânduri, că este vorba despre o hotarâre definitivă, dar că el rămâne deschis oricăror colaborări artistice şi că va reveni în România ori de câte ori va fi solicitat să susţină concerte.


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod