Cori Grămescu a lansat cele mai eficiente programe de fitness feminin din România

Renumita antrenoare de fitness feminin Cori Grămescu a lansat, în premieră, cel mai cuprinzător set de antrenamente menit să remodeleze trupul femeilor din România și, în același timp, să elimine definitiv rutina sălilor obișnuite de fitness.

Renumita antrenoare de fitness feminin Cori Grămescu a lansat, în premieră, cel mai cuprinzător set de antrenamente menit să remodeleze trupul femeilor din România și, în același timp, să elimine definitiv rutina sălilor obișnuite de fitness.

Cori Grămescu, promotor al stilului de viață sănătos, prin antrenamente variate și alimentație naturală, propune în această primăvară 24 de noi programe de antrenament  aplicate în sala LadyFIT. La eveniment au participat o serie de vedete feminine din showbiz precum Simona Pătruleasa, Mirela Stelea, Gianina Ilieș, Oana Ioniță, Nico, Ellie White, Cristina Cioran, Paula Chirilă, Mihaela Drafta, Minodora.

Vedetele au urmărit, alături de reprezentanții presei, reprize scurte din fiecare antrenament lansat, executate atât de ea, cât și de antrenoarele de la Lady Fit.
Nico, Simona Pătruleasa și celelate vedete s-au arătat impresionate de energia emanată de noile discipline de fitness, de tonusul antrenoarelor, cu vârsta cuprinsă între 22 și 48 de ani, și au declarat că sunt pregătite să înceapă antrenamentele cu Cori Grămescu.

Gianina Ilieș, la rândul ei, este clienta lui Cori Grămescu de mult timp, dovadă că are unul din cele mai frumoase și tonifiate trupuri din showbiz-ul românesc.
“Din păcate, în ultimii ani România a pierdut din ce în ce mai mult în clasamentul țărilor cu populație sănătoasă din punct de vedere fizic.

Obezitatea devine o problemă din ce în ce mai mare în rândul femeilor și a copiilor.  Femeile din România încep să se îngrașe mai rapid în ultimii ani și, în acest sens, gașca de fete de la Lady Fit, care fac sport din pasiune și vocație, a pregătit un nou set de programe. Este vorba de exerciții create de femei pentru femei. Este ceea ce ne diferențiază în piața românească. Noi simțim și credem cu tărie că o femeie trebuie să fie în primul rând frumoasă și elegantă, feminină. Mușchii sunt ceva care se lucrează, se întârește în timp. Ei sunt activați prin exerciții care trebuie să ne facă să ne simțim și bine și să nu pierdem contactul cu noi însine. Acest lucru ne va ajuta să fim în primul rând fericite. Dincolo de centimetri și kilograme, de greutăți cărate prin săli de forță, la sfârșitul zilei asta ne rămâne: noi înșine, felul în care ne simțim. La Lady Fit am dezvoltat multe programe de antrenament care să ne binedispună, dar să dea și rezultate, pentru că, până la urmă, dacă nu simți durerea, atunci muschiul nu lucrează. Dacă nu faci febră musculară nu ai lucrat!”, a declarat Cori Grămescu în discursul din cadrul evenimentului.

În fiecare an, primăvară și toamnă, Cori propune un set complet de antrenamente adaptat sezonului cald sau rece, pentru a oferi clientelor ei cele mai noi și eficiente concepte de “group fitness”.

 
Cori Grămescu propune pentru primăvara anului 2012 zece discipline complet noi pentru piața din România și 14 programe LadyFIT deja devenite clasice,  reinterpretate pentru sezonul cald, oferind astfel o soluție completă de antrenament pentru fiecare categorie de cliente – de la cele începătoare, la cele avansate.
Doamnele și domnișoarele au acum ocazia să urmeze 3D Fitness, Flex Fitness, Steel Tonic, Steel Combat, TaeBo Technique, TaeBo Cardio, Stretch Ur Limits, Balance Fitness și ReBorn, precum și noile variante ale deja celebrelor StepAerobic, EssentialFitness, ReShape, ReShape Arms, Capoeira, BodyWorship, UltimatePilates Gold, Ultimate Pilates Balance, KettleBelle, BodyChange, BikiniBody, Upper Body Tone, FitnessEvolution si Hot Stretch.

De asemenea, în cadrul evenimentelor speciale LadyFIT, clientele experimentează și “guest-trainings”, cum ar fi Girlz on Heelz, Kick Intervals, Power Yoga , Brazilian Booty, Piloxing si FunkTional training.
Fiecare disciplină este special gândită să ardă calorii, să definească și să tonifieze muschii și să ofere o siluetă feminină și elegantă. În plus, satisface nevoile tututor grupelor de cliente, de la începătoare, care nu au ajuns niciodată la sală, până la cele care au ajuns la nivele avantasate de antrenament.

Cori Grămescu lansează antrenamentul de o oră bazat pe trei tipuri de contracții musculare si trei tipuri de fitness, care activează metabolismul chiar și 48 de ore după încheierea clasei (3D Fitness), exercițiile speciale pentru brațe, coapse și abdomen cu benzi elastice (Flex Fitness), programul coregrafiat care combină exercițiile cardio cu tonifierea (Steel Tonic), elemente de box și arte marțiale (Steel Combat), singurele programe acreditate de TaeBo din România (TaeBo Technique, TaeBo Cardio), clase intense pentru remodelarea trupului cu ajutorul benzilor elastice pentru rezistență (Stretch Ur Limits), antrenamente de reechilibrare musculară care activează musculatura stabilizatoare a corpului (Balance Fitness) și exerciții cu greutăți și controlled gliding (alunecare controlata pe dispozitive special concepute) pentru grupele avansate (ReBorn).

Noile programe de la Lady Fit ard între 600 si 1400 de kcal pe oră și sunt gândite pentru a fi urmate primăvara și vara, astfel încât rezultatele să fie vizibile în cel mai scurt timp. Noile discipline sunt adaptate metabolismului celular în anotimpul cald, oferind astfel, pentru prima dată în România, conceptul de „metabolic training”.

„Pentru această primăvară am conceput cel mai variat set de antrenamente de până acum. În urma studiului aprofundat celor mai noi tehnici de antrenament, am realizat cât de importantă este varietatea în antrenament dar și nevoia de a adapta exercițiile fizice funcționării metabolice a organismului în seznul cald. De asemenea, în premiera pentru România, am conceput o personalizare a antrenamentelor nu doar în funcție de nivelul de rezistență al clientelor, ci și în funcție de constituție și dispoziția stratului lipidic pe corp”, declară Cori Grămescu.

Cori Grămescu predă încă din anul 2006 cursuri de fitness feminin, reușind să readucă în formă peste 7000 de femei din România, prin activitatea derulată la LadyFIT. De-a lungul timpului, a participat la cursuri, seminarii și congrese internaționale de fitness din Toronto, Londra, Stockholm, Nashville, Berlin și Frankfurt.

Cori Grămescu este primul antrenor român certificat de celebrul Billy Blanks să predea TaeBo și este primul trainer din Europa de Est care beneficiază de o certificare globală, oferindu-i dreptul de a preda TaeBo oriunde în lume, fără restricții, datorită prezenței constante la stagii internaționale de pregătire.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ElenaBM pe 25 Mar 2012, 21:04
    felicitari

    Nu cunosc f bine ( in sensul ca nu am lucrat personal cu Cori - dar am vazut munca prin emisiunile pe unde a aparut ) dar daca a lucrat cu Billy Blanks pot sa va garantez ca daca preda asa cum preda Billy rezultatele sunt GARANTATE

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod