Concerte la Hard Rock Cafe

JOI, 31 OCTOMBRIE, ORA 21:00 – HALLOWEEN PARTY cu TROOPER

In cea mai infricosatoare noapte a anului, nu e bine sa stai singur in casa! Asa ca ia-ti prietenii, costumeaza-te cat mai original si vino pe 31 octombrie, de la ora 21:00, la Hard Rock Cafe, pentru o super petrecere de Halloween! Trooper revine pe scena pentru un concert care iti va da fiori, cu cele mai populare hituri rock, alaturi de cele mai iubite piese din repertoriul propriu. Iar asta nu e tot! Daca vii costumat ca pentru o adevarata petrecere de Halloween, poti castiga nu doar o noapte de distractie, ci si multe premii.

Biletele pot fi gasite la Hard Rock Cafe si online pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro/bilete, la pretul de 30 de lei (cu loc la masa) si 50 de lei (cu loc la masa in fata scenei).

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal), cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa scrieti la contact@iabilet.ro sau sa sunati la 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).
 
VINERI, 1 NOIEMBRIE, ORA 22:00 – Concert MIRCEA VINTILA

Trubadurul romantic al micului Paris de alta data revine la Hard Rock Cafe si promite spectatorilor o incursiune muzicala intr-o lume plina de farmec si culoare.

Tablouri din Bucurestiul interbelic, secvente inspirate din perioada hippie si pasaje ancorate in realitatea cotidiana se vor perinda prin fata celor prezenti, animate de acorduri de chitara si refrene indragite. Din programul serii nu vor lipsi hituri precum: “Miruna”, “Strada Popa Nan”, “Hanul lui Manuc”, “Adio, deci pe curand” sau “Peste rabdari.” MIRCEA VINTILA va concerta alaturi de BRAMBURA, formula de acompaniament ce ii este alaturi de aproape 10 ani.
 
Pretul biletelor difera in functie de categorie:
-VIP – 80 lei (intalnire si poza cu artistul)*
-Categoria I - 60 lei -  loc la mese in fata scenei
-Categoria II - 40 RON - loc la mese in sala.

 
Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Cinema Patria şi in Hard Rock Cafe.
Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.
* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.
 
 
SAMBATA, 2 NOIEMBRIE, ORA 22.30 – Concert STEFAN STAN

Stefan Stan revine la Hard Rock Cafe sambata, 2 noiembrie, de la ora 22.30, in cadrul unui concert organizat de Bestmusic.ro si Sprint Media.
Stefan a castigat notorietate in 2011, odata cu obtinerea primului loc in cadrul emisiunii-concurs “Vocea Romaniei”. Artistul s-a remarcat datorita glasului sau baritonal si usor gutural, iar astazi isi incanta fanii cu piese din repertoriul international, precum “Bensonhurst Blues”, “Caruso” sau “Proud Mary”, dar si din propriul repertoriu: “You give me love”, “Ea nu mai vine”, “Zbor prin nori”.

Biletele la concert sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro si la Hard Rock Cafe la pretul de 40 de lei (loc la masa inclus) si 50 de lei (loc la masa in fata scenei).
 
 
MIERCURI, 6 NOIEMBRIE, ORA 20.00 - Concert IRINA POPA & THE SINNERS si MARCIAN PETRESCU & TRENUL DE NOAPTE

Fundatia Muzza si A&A Records va invita miercuri, 6 noiembrie, de la ora 20:00, la Hard Rock Cafe, la un super concert de Jazz & Blues, in memoria regretatului pianist si compozitor roman de jazz, Jancy Korossy.

Evenimentul va prilejui lansarea CD-ului Best Romanian Jazz – Tribute to Jancy Korossy, o colectie a celor mai bune piese de jazz inregistrate live, la Hard Rock Cafe, in primavara acestui an, cu ocazia decernarii Premiilor Muzza.


 
Concertul va fi sustinut de trupele IRINA POPA & THE SINNERS si MARCIAN PETRESCU & TRENUL DE NOAPTE, doua dintre laureatele Galei Premiilor de Jazz 2012 - Premiile Fundatiei Muzza, respectiv Premiul Revelatia Anului si Premiul Pentru Blues, formatii care fac parte si din compilaţia CD-ului amintit.  Albumul include piese cu Mircea Bunea Trio, Grupul Youvenis, Manuela Cara, Nicolas Simion, Sarosi Peter & Azara, Oana Muresan si Mario & The Teachers, cu totii, laureati ai aceleasi gale.
CD-ul Best Romanian Jazz contine exclusiv piese inregistrate live cu ocazia decernarii premiilor Muzza, eveniment ce a avut loc tot la Hard Rock Cafe, pe 7 aprilie 2013. Captarea sunetului si redarea cat mai autentica a atmosferei Galei Premiilor de Jazz pe CD a fost realizata de Mihai Ninu, cunoscut pentru activitatea sa in cadrul A&A Records.

La realizarea albumului au participat Alexandru Sipa, ca Producator Artistic si Andi Enache, ca Producator Executiv. Biletele la concert sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 25 de lei. Pentru rezervari va rugam sa sunati la 021 2066261.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod