Concerte la Hard Rock Cafe

JOI, 14 MARTIE, ORA 21.00 – CONCERT MIRCEA BANICIU

Sprint Media si Bestmusic.ro va invita joi, 14 martie, in Hard Rock Cafe, la un concert extraordinar cu Mircea Baniciu si trupa sa. Vino sa canti impreuna noi hiturile care au cucerit generatii intregi si continua sa stranga fani de pretutindeni!

Cu o activitate scenica de aproape 40 de ani, din care remarcam prezenta sa ca solist vocal al trupei Phoenix, Mircea Baniciu are la activ 4 albume si este fondatorul trupei Pasarea Colibri, alaturi de Florian Pittis, Mircea Vintila si Vlady Cnejevici, fiind unul dintre numele sonore ale muzicii folk-rock romanesti.

Alaturi de trupa sa, Mircea Baniciu revine la Hard Rock Cafe si promite un show plin de piese nemuritoare.

Puteti cumpara bilete la concert dupa cum urmeaza:
- Cu 60 de lei acces normal cu loc la masa si 80 de lei VIP (cu loc in fata scenei) -  online pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro  si pe aplicatia de mobil Cinemagia.
- Cu 70 de lei, respectiv 90 de lei VIP la Hard Rock Cafe sau la intrare in ziua concertului.
Pentru biletele in format electronic se plateste online cu cardul sau via Paypal.

Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului. Pentru rezervari va rugam sa sunati la nr. 021 2066261.

 
VINERI, 15 MARTIE, ORA 22.00 – CONCERT SEMNAL M

Legenda rockului transilvan, SEMNAL M ajunge, in premiera, pe scena din Hard Rock Cafe, pe 15 martie. Din programul serii nu vor lipsi slagare ce au incantat generatii intregi, precum “La fereastra ta,” “Spune-mi cine esti,”  “O roata de foc” sau “Povesti la gura sobei”.

SEMNAL M este un reper in peisajul rockului autohton si una din cele mai indragite trupe din Transilvania. Recent, SEMNAL M a aniversat 35 de ani de cariera, iar portofoliul formatiei include peste 10 materiale discografice.

In jurul nucleului format din Stefan Boldijar si Iuliu Merca, SEMNAL M a reunit mereu o serie de muzicieni de prestigiu. In prezent Semnal M inseamna: Boldijar Stefan-voce/bas, Nicu Barna-chitara/voce, Solomon Francisc-tobe si Catalin Pop-chitara.

Pretul biletelor de intrare difera in functie de categorie:

-VIP - 100 lei – poster, intalnire & poza cu trupa
-Categoria I - 70 lei  – loc in fata scenei
-Categoria II - 50 lei  – loc in sala
Acestea sunt disponibile in toata reţeaua BILETOO.
Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langă McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Cinema Patria si in Hard Rock Cafe.

Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro,www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, la nr. 021 2066261.



 
SAMBATA, 16 MARTIE, ORA 22.30 – CONCERT THE WINEHOUSE SHOW (TRIBUTE AMY WINEHOUSE)

Pe 16 martie Hard Rock Cafe va aduce un omagiu genialei Amy Winehouse, cu un spectacol al carui invitat special este chitaristul ce i-a fost alaturi artistei in cele mai importante momente ale carierei sale: Robin Banerjee. Alaturandu-se celei mai in voga trupe tribute din Italia, “The Winehouse Show”, acesta vine  la Bucuresti intr-un concert unic, pe care il puteti vedea incepand cu ora 22.30.

Robin Banerjee a insotit-o pe Amy in turneele din SUA si Europa, participand, participand, printer altele, la realizarea albumului “Back to Black (Deluxe Edition)”, a  DVD-ului “Live In London at Shepherds Bush Empire”, precum si a editiei speciale de CD si DVD  “Amy at the BBC”.

Robin are propria sa trupa de 'Ska/Jazz, intitulata Motif Ska/Jazz Quartet, dar canta si alaturi de alte trupe internationale - Jazz Jamaica, Cuban/Soul, avand numeroase proiecte in desfasurare.

Perfecta cu imaginea care o consacra in 2006 pe Amy in rolul de copil teribil al muzicii britanice, cu ochii conturati definind un stil neo-retro excentric, intregit de un coc supradimensionat “Beehive” ‘60, artista italiana Sara Antonelii isi asuma o misiune pe care putine cantarete ar putea-o duce onorabil la final.

Mai ales ca partea grea e dincolo de imagine – fie ea salutata de insusi Lagerfeld. Daca vocea unica a excentricei Amy facea candva presa internationala sa decreteze ca s-a nascut noua Billie Holiday, o Nina Simone sau o Diana Ross, Sara pare hotarata sa demonstreze ca s-ar putea naste acum o noua Amy Winehouse. A studiat muzica artistei britanice, reusind sa-si foloseasca vocea cu aceeasi istetime, astfel incat tonalitatile calde soul sa-i fie la fel de firesti ca rafalele jazz adanci sau in plina forta ori modulatiile contemporane R&B. O vor sustine pe scena cinci muzicieni italieni cu experienta: saxofonistul Lorenzo Perracino, tobosarul Tony Lo Biondo, chitaristul Francesco Savarese, basistul Antonio Delle Foglie si claparul Enzo Di Santo.



Biletele se gasesc in reteaua magazinelor Diverta, online pe www.myticket.ro  si la Hard Rock Cafe la pretul de 55 RON (acces general) si 75 RON (in fata scenei, cu participare la tombola in cadrul careia sunt in joc premii speciale din partea artistilor si a organizatorilor).  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod