CONCERT SEAN KINGSTON IN LE GAGA BUCURESTI

Le Gaga, cea mai cunoscuta locatie de vara din Bucuresti, te invita la un concert live cu un artist de talie internationala. Sean Kingston, rapperul care a cucerit intreaga lumea cu hitul “Beautiful Girls”, concerteaza pentru prima data in Romania, vineri, 6 iunie, in Le Gaga.
Artistul de origine jamaicana in varsta de 24 de ani, pe numele sau adevarat Kisean Jamal Anderson, a cunoscut succesul odata cu hitul “Beautiful Girls”, dublu premiat cu platina, dar si cu melodiile “Fire burning”, “Beat it” (un featuring cu Wiz Kalifa si Chris Brown), “Letting go” (in colaborare cu Nicki Minaj), “Shotta Luv” (featuring 2 Chainz), “Eenie meenie” (featuring Justin Bieber) “Back 2 Life (Live it Up)” featuring T.I, sau “Face drop”.

Pe lista colaborarilor cu artisti cunoscuti pe plan international, Sean Kingston include si prestatia sa din deschiderea concertului lui Gwen Stefani, “The Sweet Escape Tour”, din 2007.
Cat despre sosirea in Romania, artistul se declara nerabdator sa isi cunoasca fanii si sa ii surprinda cu un show live de neuitat, pe 6 iunie, in Le Gaga!

Intrarea este libera!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod