Colectia "Mari actori romani" la a doua editie

18 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Colectia

Vineri, 21 mai 2010, la orele 15.00, Sud-Est Production lanseaza al doilea CD din Colectia "Mari actori romani", la Teatrul National din Bucuresti. CD-ul este un produs de autor, in care maestrul Radu Beligan interpreteaza magistral o serie de poezii capodopere universale, dandu-le marca talentului sau deosebit. Cu aceasta ocazie, fanii domnului Beligan vor reusi sa se simta mai aproape de universul marelui actor.

Maestrul Radu Beligan reuseste sa imprime o nuanta deosebita fiecarui cuvant, adaugandu-i o tenta personala desavarsita.
Maestrul impartaseste cu ascultatorii pasaje din cartea sa "Note de insomniac"  - impresii proprii, inedite, despre imaginea teatrului autohton si international.

Operele au fost alese dupa un proces de selectie indelungata care a durat o luna de zile, intreaga producere a CD-ului ridicandu-se la patru luni.

Ideea s-a nascut din necesitatea de a pune in valoare o serie de cariere remarcabile; de a arata publicului arta romaneasca de calitate. Proiectul "Mari actori romani" isi propune sa aduca in atentia oamenilor in afara de talentul scenic si latura umana a acestor mari artisti, sa demonstreze ca si in Romania anului 2009 cultura adevarata este respectata.


"Sunt bucuros ca am reusit, mai ales intr-o perioada de criza, sa am puterea de a continua acest proiect deosebit. Ii multumesc maestrului Radu Beligan pentru ca a crezut in noi.Sper ca si ascultatorii acestui disc ne vor confirma ceea ce noi stim deja: recitalul actoricesc al maestrului este o capodopera!", a declarat Sorin Popescu, Managing Director Sud-Est Production.

Echipa care a realizat acest proiect este formata din: Sorin Popescu (producator) si Enea Dabija (regie si ilustratie muzicala).


"Mari actori romani” – Radu Beligan este produs in parteneriat cu Primaria Sectorului 1 si Europa Fm. CD-ul are o prezentare high-end - aspectul fiind al unui disc de vinil. "Miscellanea" va fi distribuit in principalele librarii din tara (Carturesti, Humanitas, Centrul de Librarii Bucuresti, librariile Alexandria,etc.), in toate magazinele de specialitate, precum si in teatre.

Mai multe informatii puteti afla accesand site-ul oficial al proiectului – www.mariactoriromani.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod