Clint Eastwood, irezistibil la 84 de ani: are o nouă iubită!

Clint Eastwood s-a despărţit în august 2013 de soţia sa, Dina, după o căsnicie de 17 ani


Aceasta este cea de-a doua relaţie a lui Clint Eastwood după despărţirea din 2013 de Dina Eastwood, notează agenția Mediafax. Starul hollywoodian a avut o relaţie cu fotografa Erica Tomlinson-Fisher la puţin timp după ce Dina, în vârstă de 48 de ani - care a depus cererea de divorţ în octombrie 2013, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile - a început o relaţie cu fostul soţ al fotografei, Scott Fisher, antrenorul echipei de baschet de la Universitatea Hawaii.



Copiii lui Clint au făcut cunoştinţă cu Christina şi o placsursa citată de Us Weekly
Acea relaţie a actorului american s-a încheiat însă după câteva luni. "Erica Tomlinson-Fisher pare să fi dispărut din peisaj. Nu a mai fost văzută în casa lui de ceva vreme. El are acum o relaţie cu Christina şi este fericit", a declarat o sursă.

Mariajul dintre Clint şi Dina Eastwood a început să se destrame anul trecut, după ce Dina a lansat "Mrs. Eastwood and Company", un reality-show de televiziune în care protagonistele sunt ea şi cele două fiice ale lui Clint Eastwood.
Actorul a avut o scurtă apariţie, în primul episod, şi părea că nu se simte deloc bine în acea ipostază.

Celebrul actor american, în vârstă de 84 de ani, a fost căsătorit cu Maggie Johnson peste 30 de ani şi a avut relaţii de lungă durată cu actriţele Sondra Locke şi Frances Fisher. Supranumit "afemeiatul în serie" de la Hollywood, Clint Eastwood a avut numeroase aventuri şi relaţii pasagere şi are şapte copii.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod