Stiaţi că ideile voastre pot să schimbe viitorul copiilor?

Sa fii mama este unul dintre cele mai frumoase lucruri din lume. Incepi sa traiesti clipe unice si emotii de neuitat.
Vrei sa-i dai celui mic tot ce ai, ba chiar sa muti muntii din loc pentru el. Lucru mai usor de facut acum pentru ca Philips isi concentreaza fortele in aceeasi directie: sa incerce sa schimbe viata copiilor din Romania.

Tot ce trebuie sa faci este sa vii cu o idee in care sa crezi cu adevarat. Fie ca te preocupa perioada de sarcina, startul sanatos al copilului in viata sau cum, unde si in ce conditii se joaca cel mic, toate sunt teme care asteapta idei de la tine.  Idei pentru care Philips a pregatit deja banii de implementare.

Asa ca, de ce sa nu te opresti pentru cateva clipe din ceea ce faci si sa nu intri pe www.ideideviitor.ro?  Vei intelege mai bine proiectul, vei vedea ce idei s-au depus pana acum.
Si poate, in acest context, chiar iti vine o idee minunata, poate ea chiar va castiga concursul de idei, poate chiar va deveni realitate si poate va reusi sa schimbe viitorul copiilor nostri. Inscrierea ideilor se poate face timp de 8 saptamani, intre 5 iunie-31 iulie, dupa care urmeaza perioada de jurizare intre 4 august-15 august pentru ca intre 18 august-29 august sa se voteze ideile finaliste. Cele mai bune 3 dintre ele vor fi anuntate pe 1 septembrie.

Prietenii iti pot vota ideea, poti sa ti-o sustii, sa o promovezi ca si altii sa afle de ea, sa o voteze si astfel sa ajunga in fata unui juriu de specialisti care va trimite in finala cele mai bune idei.
Dar pana in finala, ideile cele mai votate saptamanal vor fi premiate cu produse Philips.

Prin astfel de proiecte Philips a reusit sa shimbe destine in intreaga lume, deci ai un partener de incredere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod