Cea mai comică piesă de teatru din România, gata de lansare

Au început repetiţiile finale la scena pentru cea mai comică piesă de teatru din România: Boeing Boeing, de Marc Camoletti. Piesa se va juca într-o locaţie specială, în atmosfera primitoare şi elegantă a sălii Epikadin Grand Cinema Digiplex, din Baneasa Shopping City,invitându-vă la o experienţă multisenzorială, unică în peisajul teatral românesc.
Au început repetiţiile finale la scena pentru cea mai comică piesă de teatru din România: Boeing Boeing, de Marc Camoletti. Piesa se va juca într-o locaţie specială, în atmosfera primitoare şi elegantă a sălii Epikadin Grand Cinema Digiplex, din Baneasa Shopping City,invitându-vă la o experienţă multisenzorială, unică în peisajul teatral românesc.

Distribuţia cuprinde nume sonore ale scenei din România (Aurelian Temişan, Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimişi, Marius Gîlea, Maria Buza, Anca Sigartău, Monica Davidescu, Tania Popa, Alexandra Velniciuc), iar printre membrii echipei artistice se regăsesc Şerban Puiu (regie), Irina Margareta Nistor(traducere), Adina Buzatu (costume).

Site-ul oficial al spectacolului este www.boeing-boeing.ro.

Un arhitect de succes.
Trei logodnice stewardese. Şi o menajeră bună la toate. Se mai adaugă una bucată prieten venit din provincie şi un nou avion Boeing care dă peste cap toate orarele de zbor. Şi avem ingredientele unui cocktail exploziv care vă va face să zburaţi de râs.
De luni, 17 septembrie, au început repetiţiile finale la scenă la foc continuu în sala Epika a Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City. Această sală a fost concepută special pentru a putea găzdui şi alte tipuri de evenimente pe langă proiecţia de filme şi de aceea s-a lăsat un spaţiu generos între ecranul de proiecţie şi primul rând de locuri. Acesta este spaţiul care a fost valorificat pentru punerea în scenă a piesei Boeing Boeing.

Spaţiul generos de joc (scena are o lungime de aproximativ 23 de metri pătraţi), prezenţa sistemului ultraperformant de sunet surround şi a ecranului impresionant din sală au contribuit la materializarea viziunii inovatoare a regizorului specializat în comedii de situaţie, ŞerbanPuiu.
Pentru prima oară, piesa beneficiază de trei zone active de joc, faţă de versiunea iniţială, unde întreaga acţiune se desfaşura într-un living.
În această versiune, există o zonă principală de joc definită în living şi apoi două zone secundare de joc în dormitoare. Sunta stfel conferite noi valenţe acţiunii piesei, iar personajele capătă mai multă consistenţă, potenţând nucleul comic central şi oferind spectatorilor o experienţă multisenzorială plină de haz şi de neaşteptate întorsături de situaţie.

Distribuţia este una deosebită, fiind dublă pentru personajele Bernard (Aurelian Temişan, Bogdan Stanoevici), Robert (Lucian Ghimişi, Marius Gîlea) şi Berta (Maria Buză, Anca Sigartău).
Cele trei stewardese sunt interpretate de Monica Davidescu, Tania Popa şi Alexandra Velniciuc, iar cover-urile lor sunt trei tinere şi talentate actriţe: Raluca Ghervan, Dana Marineci şi Anca Dinicu.

Traducereapiesei a fost realizată de  Irina MargaretaNistor, iar regia este semnată de Şerban Puiu.
Scenografia este semnată de Irina Chirilă, iar de costume s-a ocupat binecunoscuta stilistă Adina Buzatu, care-şi face astfel debutul în lumea teatrului.

Premiera spectacolului va avea loc sâmbătă, 29 septembrie la ora 19:00.
Biletele s-au pus învânzare la casele de bilete din cadrul Grand Cinema Digiplex şi online.

Mai multe detalii se regăsesc pe site-ul oficial al spectacolului, www.boeing-boeing.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod