Catrinel Sandu le recomanda mamicilor ultima tehnologie in materie de slabit

Cu totii stim ca fosta bebelusa, Catrinel Sandu are o silueta de invidiat. Dar,ca orice mamica, dupa doua sarcini, si ea a ramas cu un surplus de grasime pe abdomen de care se chinuie sa scape de ceva vreme.
Pentru ca acum cele doua fete ale sale au crescut, Sara(5 ani) si Lara(1 an) si Catrinel nu mai are asa multe griji, s-a hotarat sa-si acorde si ei mai multa atentie. Saloanele de frumusete sunt mai nou in atentia vedetei. Chiar saptamana trecuta a facut o vizita salonului exclusivist Elos din Dorobanti. Dupa o evaluare a problemelor tintite, medicii Elos i-au recomandat vedetei cea mai performanta tehnologie, CoolTech- un tratament non-invaziv de slabire localizata, fara durere si care nu necesita recuperare.

Vedeta si-a inghetat abdomenul pana la -8 grade Celsius printr-un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum.
Cu ajutorul CoolTech, grasimea este separata si izolata, iar restul tesutului si fibrele de colagen sunt protejate. Odata distruse, celulele moarte sunt eliminate fara posibilitatea de regenerare.

Dupa interventia de o ora Catrinel a plecat acasa normal, fara sa aiba vreo restrictie, procedura urmand sa actioneze in timp de pana la trei saptamani cand rezultatele vor fi perfect vizibile.

„Inainte, mamicile se chinuiau ani intregi sa scape de surplusul de grasime ramas dupa sarcina. Acum avem mare noroc ca tehnologia avanseaza si exista tratamente non-invazive, rapide si eficiente.
In loc de zeci de abdomene sau operatii costisitoare, recomand tuturor mamicilor tratamentul Cool Tech! Nu am dureri si nici restrictii, iar rezultatele incep sa se vada deja"
, a declarat Catrinel
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod