Carmen Negoiță aduce moda de la New York la Media Music Awards

Carmen Negoita va participa joi la marea gala de premii muzicale Media Music Awards de la Sibiu, eveniment pentru care pregateste o vestimentatie cu totul speciala.
Cunoscuta fashionista s-a aflat zilele trecute in Statele Unite ale Americii unde a participat la prezentari de moda din cadrul New York Fashion Week si la evenimente conexe ale marilor case de moda internationale.

Saptamana viitoare, fashion bloggerul nici nu isi va despacheta bine bagajele ca va trebui sa isi revizuiasca garderoba pentru Media Music Awards.

Carmen Negoita se numara printre invitatii speciali ai galei de premii muzicale de la Sibiu, urmand sa isi faca aparitia pe Green Carpet intr-o tinuta vestimentara spectaculoasa achizitionata din New York si inspirata din prezentarile de moda la care a participat.
 
 

Fashionista este renumita pentru bunul gust vestimentar pe care il dovedeste atat in aparitiile publice, cat si in pictorialele pe care le realizeaza pentru blogul sau, www.carmennegoita.com, astfel ca evenimentul de la Sibiu nu va fi o exceptie.
 
 

Carmen Negoita se va alatura altfel invitatilor speciali ai evenimentului, printre care si Andreea Marin si Catalin Botezatu, si celor peste 30 de artisti de top care vor concerta sau vor urca pe scena pentru a primi trofeele Media Music Awards.
 
 

Pe scena Media Music Awards vor canta Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Voltaj, Nicole Cherry, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project, Faydee.

In cadrul galei vor fi premiati cei mai in voga artisti ai momentului, cei care au avut cele mai multe difuzari media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, institutia care contorizeaza aparitiile radio si TV.

Fanii artistilor pot urmari cele mai recente noutati despre marele eveniment de la Sibiu pe site-ul oficial www.mediamusicawards.com sau pe pagina de Facebook, www.facebook.com/MediaMusicAwards

Media Music Awards este sustinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului, si mediatizat de ADPM PR, singura agentie de Celebrity PR din Romania.
  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod