Carmen Moise (Antena 3), la dineul Regelui Mihai de la Londra, într-o rochie Mirela Stelea elegantă și sobră

Reporterul Antena 3 Carmen Moise a trăit cele mai speciale momente din cariera sa, la Londra, unde a fost distinsă cu premiul special al juriului The Association for International Broadcasting (AIB), și a participat la dineul oferit în cinstea Regelui Mihai purtând o rochie elegantă neagră, din catifea, realizată de Mirela Stelea.

Creația vestimentară a respectat întocmai dress-codul evenimentului care cerea ca invitatele să adopte o ținută cât mai sobră și mai echilibrată și a fost realizată în atelierul Mirela Stelea cu doar o săptămână înaintea marii gale.

Carmen Moise a primit, alături echipa Antena 3, premiul special al juriului pentru materialul “Pe-un picior de iad”, ce prezintă condițiile mizere în care trăiesc oamenii de la marginea orașului Baia Mare.

La ediția din acest an a premiilor International Media Excellence Awards acordate de The Association for International Broadcasting de la Londra, Antena 3 a primit și premiul special al juriului pentru ”cea mai bună acoperire live a unui eveniment” (Best Live News Coverage of a single news event), pentru modul în care echipa de ştiri a postului, împreună cu echipa emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea și cu reporterii Petre Nechita, Carmina Othman și Simona Boțog, au acoperit evenimentele din Piaţa Universităţii, desfăşurate în luna ianuarie 2012.


În plus, emisiunea ”În Premieră” a fost distinsă la categoria ”Best current affairs documentary on a domestic subject”.

„Când am intrat în sala aceea mare, m-am simțit foarte mică și îngrozitor de anonimă. După ce m-am așezat pe scaun și mi-am reglat puțin respirația, mi-am dat seama că mi-e bine că mă simt tânără. Eu în România nu mai sunt un jurnalist tânăr, dar la Londra am fost printre cei mai tineri de acolo. Erau atâția oameni cu părul alb care făceau meseria asta de pe vremea când eu nici nu eram născută. Mi-am dat seama cât de important este ca noi să fim acolo”, a declarat Carmen Moise la întoarcerea în țară.

La Londra, Carmen Moise, alături de echipa Antena 3, a participat la Gala Anuală a Crucii Roșii, precum și gala organizată în onoarea Regelui Mihai I, singurul suveran în viață care deține ordinul Victorian, devenind și primul suveran străin al cărui blazon este aşezat în capela ordinului..


Regele Mihai I a fost omagiat în Londra la 75 de ani de când a primit Ordinul Regal Victorian, fiind însoţit de Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu, dar şi de Principesa Elena şi fiica sa, Elisabeta Karina.

Ulterior, Regele Mihai, Principesa Margareta, Principele Radu, Principesa Elena şi Elisabeta Karina au luat parte la un dineu oficial oferit de ghildele tradiţionale ale Londrei, la Wax Chandlers Hall.

Familia Regală a României a participat apoi la o slujbă religioasă în capela regală Savoy, sediul Ordinului Regal Victorian, ceremonia fiind condusă de capelanul reginei Elizabeth a II-a şi capelan al Ordinului Regal Victorian, reverendul prof.
Galloway.

Evenimentul este prilejuit de împlinirea a 75 de ani de când Regele Mihai a primit Ordinul Regal Victorian în grad de Mare Cruce.

1 din 7

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod