Buticul lui Minnie

Cunoscuta pentru rochita cu buline albe si fundita sa enorma, Minnie Mouse si-a facut aparitia alaturi de Mickey, intr-un film clasic de animatie, Vaporul Willie, unde a avut rolul unei domnisoare in pericol.
Cunoscuta pentru rochita cu buline albe si fundita sa enorma, Minnie Mouse si-a facut aparitia alaturi de  Mickey, intr-un film clasic de animatie, Vaporul Willie, unde a avut rolul unei domnisoare in pericol.
 

In timp ce Minnie si Mickey sunt dintotdeauna inseparabili, Desenele cu buticul lui Minnie ii da eroinei noastre ocazia sa joace singura intr-una dintre cele mai grozave aventuri.

In acest nou serial, Minnie arata inegalabilul ei talent pentru moda, care a inspirat nenumarate imitatii, interpretari si stiluri celebre.
Impreuna cu buna sa prietena, Daisy Duck, ea conduce Buticul lui Minnie, un magazin special, unde se vand doar fundite si papioane. Indiferent care ar fi ocazia, Minnie poarta o fundita in par (sau pe rochie), potrivita pentru orice situatie. De la folosirea unei funde de plastic pentru a repara niste tevi sparte pana la crearea de pampoane din niste fundite zdrentuite - ea are mereu solutii pentru orice!

Puteti urmari episoadele din “Buticul lui Minnie”  de luni, 10 septembrie 2012, la ora 10:00, numai la Disney Channel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod