Burberry celebreaza London Collections: Men

Londra gazduieste in aceste zile evenimentul „London Collections: Men”. In cadrul acestei manifestari dedicate modei britanice, la magazinul Burberry Menswear din Knightsbridge a avut loc un eveniment matinal, gazduit de actorul britanic Harry Treadaway.
La eveniment au participat peste o suta de invitati, printre care s-au aflat rapperul Tinie Tempah, Dylan Jones (membru al comitetului „London Collections: Men” si editor al revistei GQ, din Marea Britanie), Caroline Rush si Natalie Massenet,  membri ai British Fashion Council. Acest eveniment anunta mult asteptatul show Burberry Prorsum Menswear care va avea loc in aceasta sambata la Milano.

Intins pe o suprafata de 1.000 de m2/mp, Burberry Knightsbridge Menswear este primul magazin Burberry din Marea Britanie, dedicat exclusiv barbatilor. Acesta gazduieste cel mai mare spatiu alocat liniei Burberry Tailoring care contine o selectie de costume realizate la comanda, ajustate si livrate in mai putin de 48 de ore clientilor.
Un specialist in croitorie consiliaza vestimentar clientii, prezentandu-le intreaga gama de costume, asista la luarea masurilor si la intregul proces de ajustare a hainelor pentru a se asigura de calitatea finala a produsului.

„Burberry Tailoring are la baza o istorie bogata in materie de inovatie a tesaturilor, inspirata de stilul nemuritor al trenciului iconic Burberry. Designul modern si detaliile realizate manual creeaza o silueta perfecta, „chic fara efort”, condimentata de acea atitudine britanica, distincta”, spune Cristopher Bailey, Chief Creative Officer.

Linia Burberry Tailoring contine costume cu trei croieli diferite: slim, modern si classic fit, realizate din peste 40 de tesasturi diferite carora, de la sezon la sezon, li se adauga noi modele.
Inspirate din stilul britanic urban - de la dungi fine (pinstripes), carouri Prince of Wales, herringbone sau  tweed-  toate materialele au un design unic, creat la Londra. Materialele sunt produse in tesatorii din Marea Britanie sau Italia si sunt disponibile in exclusivitate in magazinele Burberry.

De asemenea, designul costumelor Burberry este realizat in atelierele de creatie Burberry, din Londra. Costumele sunt croite manual in Italia, peste 100 de maestrii croitori fiind implicati in procesul de realizare al fiecarui costum in parte. 

Linia Burberry Tailoring este disponibila in peste 70 de magazine din intreaga lume, printre care si in Romania, in magazinul din strada Luterana , nr 4., Bucuresti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod