Brad Pitt, ordin de restricție împotriva atacatorului

Pe 17 mai, ucraineanul a încercat să se ascundă sub rochia purtată de actriţa America Ferrera pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Cannes


Te iubesc, Adele!Vitali Sediuk, pe scena Premiilor Grammy 2013
Înainte de incidentul cu Brad Pitt, Vitali Sediuk tocmai fusese eliberat de poliţia franceză, după altă farsă, de data aceasta la Festivalul de film de la Cannes (14 - 25 mai). Pe 17 mai, reporterul a încercat să se ascundă sub rochia vaporoasă purtată de actriţa America Ferrera pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Cannes, însă actriţa nu a depus plângere împotriva acestuia.

Filmul "Maleficent 3D", de Robert Stromberg - deţinător a două premii Oscar, pentru cea mai bună scenografie, pentru filmele "Avatar" şi "Alice în Ţara Minunilor" -, explorează povestea nespusă a vrăjitoarei (Angelina Jolie) din basmul clasic "Frumoasa din pădurea adormită", dezvăluind elemente ale trădării sale, care i-au împietrit, în cele din urmă, inima sa pură.

Filmul "Maleficent", produs de studiourile Disney, propune o nouă versiune a basmului "Frumoasa din pădurea adormită", povestit atât de Charles Perrault, cât şi de fraţii Grimm.


Foto: AFP/Mediafax, Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod