Beyonce şi Jay-Z vor să se despartă

Zvonurile despre problemele din căsnicia celor doi artişti s-au înmulţit


Recent, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Beyonce şi Jay-Z participă la şedinţe de terapie de cuplu pe internet, în timpul turneului lor mondial, pentru rezolvarea neînţelegerilor dintre cei doi şi consolidarea comunicării.

În urmă cu două luni, sora cântăreţei Beyonce, Solange Knowles, a fost filmată în timp ce l-a agresat pe Jay-Z într-un ascensor, la sfârşitul petrecerii organizate după gala Met Ball, la New York.

Cei doi cântăreţi au dat ulterior publicităţii o declaraţie comună în care au afirmat: "Toate familiile au probleme, iar noi nu suntem diferiţi.

Ne iubim şi, mai presus de orice, suntem o familie. Am trecut peste acest incident şi sperăm că toată lumea va face acelaşi lucru".

De asemenea, în presă au apărut informaţii conform cărora Jay-Z ar fi avut o aventură cu cântăreaţa R&B Mya şi că acesta ar fi susţinut-o financiar pe solista în vârstă de 34 de ani.

Mya a colaborat cu rapperul în 2000, pentru înregistrarea melodiei "The Best of Me", iar, conform unei surse, aceasta "trăieşte de pe urma generozităţii lui Jay-Z".


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod