Best Foto Fest continua

27 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Best Foto Fest a ajuns in aceasta saptamana la Centrul Comercial Orhideea (24–30 noiembrie) dupa ce saptamana trecuta fotografiile au putut fi vazute la Centrul Comercial Feeria.

Evenimentul reuneste 11 artisti si un total de 360 de fotografii. Best Foto Fest isi propune sa educe publicul si sa indemne la implicare sociala prin expunerea operelor artistice ale fotografilor Narcis Virgiliu, Alin Popescu, Valentin Calinescu, Tomoaki Minoda, Ionut Staicu, Mihai Moiceanu, Florin Constantinescu, Harris Wallmen, Ciprian Strugariu, Bogdan Panait si Stelian Pavalache urmeaza sa ajunga saptamana viitoare in Galeria Comerciala Carrefour Brasov.

Publicul s-a dovedit a fi foarte receptiv la aceasta initiativa, in jurul fiecarui panou din expozitie fiind in permanenta grupuri ce admirau fotografiile expuse.

Evenimentul isi propune de asemenea sa traga un semnal de alarma la adresa publicului si sa sublinieze nevoia de implicare sociala de care romanii mai putin norocosi ar avea mare nevoie.
Astfel, Asociatia Nevazatorilor din Romania va mediatiza problemele cu care nevazatorii din Romania se lovesc zi de zi.

In Romania exista un numar ridicat (80.000) de persoane nevazatoare, iar cei care au o sansa de recuperare, partial vazatorii, sunt aproximativ 40.000.

Vedete precum Maia Morgenstern, Alex Velea, DJ Wanda, Catalin Botezatu si Gabriela Szabo au fost de acord sa indemne oamenii la donatii si sa atentioneze publicul asupra acestei cauze sociale. Astfel, donatorii vor fi recompensati pentru gestul cel frumos cu o carte postala cu vedeta preferata pe durata evenimentului.

Cei care doresc sa sprijine campania de recuperare a vederii, o pot face prin donatii la CONTUL deschis la BCR, sucursala sector 2, cont RO24RNCB0073049977790086, Asociatia Nevazatorilor din Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod