Beauty Camp Luminita Nicolescu

25 de fete cucuiete,din toate zonele tarii, de toate varstele (mezina fiind Teresa, fiica de 8 ani a Roxanei Iliescu), preocuparile si siluetele si/au luat inima in dinti si au acceptat provocarea Luminitei Nicolescu, conducatoarea clubului Fit&Famous de a petrece 7 zile intr/un Beauty Camp total, pentru a scapa de kilograme in plus, centimetrii si nu in ultimul rand de stres.
25 de fete cucuiete,din toate zonele tarii, de toate varstele (mezina fiind Teresa, fiica de 8 ani a Roxanei Iliescu), preocuparile si  siluetele si/au luat inima in dinti si au acceptat provocarea Luminitei Nicolescu, conducatoarea clubului Fit&Famous de a petrece 7 zile intr/un Beauty Camp total, pentru a scapa de kilograme in plus, centimetrii si nu in ultimul rand de stres.

Au fost 3 antrenamente pe zi, cu alergare pe plaja, yoga, taeboo, dans, aerobic, stretching, masaj si... hrana sanatoasa.
Toti clientii hotelului Opal din Cap Aurora se trezeau cu noapte in cap sa admire trupa de soc, in fiecare zi mai supla.

Rezultatul final a fost de aproximativ 100 de kilograme de grasime pierdute in total si circa 300 de centrimetrii din talie, coapse si solduri....Cele mai slabute(printre care o numaram si pe Roxana Iliescu de la B1tv) au pierdut 3 kilograme, dar maximul a fost de 6, realizat de o curajoasa tulceanca intrata pentru prima oara intr/un astfel de program de detoxifiere.

La sfarsitul cantonamentului, Profa a facut o mini sedinta foto cu cateva dintre piesele primei sale colectii de costume de fitness...mai altfel, mai sexy, mai colorate, special desenate pentru a pune in valoare frumusetea oricarui trup...de zeita.

Abia dupa sedinta foto, intreaga gasca, de data aceasta extrem de eleganta, s/a mutat la Ciresica si a dansat noaptea intreaga, spre admiratia celor prezenti, in special a lui Gheorghe Gheorghiu, care nu se mai oprea din dedicatii si laude la adresa Profei Luminita Nicolescu si a trupei Fit &Famous.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod