Băneasa Shopping City se transformă în Oraşul Magic din Nord

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi, iar Băneasa Shopping City a îmbrăcat deja hainele de sărbătoare şi a deschis sezonul cumpărăturilor de Crăciun. Sutele de premii, cadourile şi cele mai bune oferte fac din Băneasa Shopping City principala destinație de shopping din această perioadă. Centrul comercial vă invită să redescoperiţi sărbătorile de iarnă într-un cadru magic, în care personajele din basme, oamenii de zăpadă, spiriduşii, elfii şi renii lui Moş Crăciun sunt responsabili cu buna dispoziţie. Băneasa Shopping City se transformă astfel în Oraşul Magic din Nord.

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi, iar Băneasa Shopping City a îmbrăcat deja hainele de sărbătoare şi a deschis sezonul cumpărăturilor de Crăciun. Sutele de premii, cadourile şi cele mai bune oferte fac din Băneasa Shopping City principala destinație de shopping din această perioadă. Centrul comercial vă invită să redescoperiţi sărbătorile de iarnă într-un cadru magic, în care personajele din basme, oamenii de zăpadă, spiriduşii, elfii şi renii lui Moş Crăciun sunt responsabili cu buna dispoziţie.

Băneasa Shopping City se transformă astfel în Oraşul Magic din Nord.

Copiii sunt cei răsfățați căci activitățile dedicate lor se vor desfăşura în fiecare zi din săptămână, începând cu 29 noiembrie între orele 18:00-20:00, iar în weekend în intervalul orar 13:00-20:00. Astfel:

Intră acasă la Moş Crăciun, unde poţi lăsa scrisorile cu dorinţele tale şi poţi să-l întâlneşti pe Moş Crăciun, care are pentru tine o mulţime de cadouri;

Joacă Bowling cu elfi şi cel mai iscusit poate să primească numeroase premii;
Participă la concursul de bulgăreala cu omul de zăpadă, iar cel mai îndemânatic poate fi răsplătit;
Creează în laboratorul de jucării şi magie, împreună cu instructorii specializaţi, cele mai frumoase decoraţiuni şi jucării.

Păşeşte şi tu în această lume magică şi trăieşte experienţe digitale memorabile.
Fii cu băgare de seamă - gheaţa se va sparge sub paşii tăi, vei auzi scârţâitul zăpezii şi vei călca pe cadouri - surpriză... multe dintre ele câştigătoare! Atmosfera de iarnă şi sărbatoare îţi va cuprinde simţurile şi vei găsi inspiraţie la tot pasul: în vitrinele decorate şi în zonele special amenajate de sărbători, unde poţi degusta vinuri alese şi delicii de Crăciun.

Timpul va căpăta o altă dimensiune în noaptea de shopping, Extravaganza de Crăciun  care are loc pe 21 decembrie.
Vizitatorii oraşului magic pot face cumpărături până la miezul nopţii şi cu siguranţă vor reuşi să achiziţioneze cadourile pentru toţi cei dragi. În Băneasa Shopping City magia există şi aşteaptă să fie descoperită!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod